Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Ușoară, lejeră, conforabilă. Roz pudrat și pasteluri, dar și culori tari, clasice.

Astfel va cuceri noua colecție 4F toți pasionații de sport. În plus, cu echipamente dedicate mai multor tipuri de sporturi în comparație cu colecțiile trecute, noutatea acestei colecții este că se adresează și ciclismului. Noile echipamente și accesorii urmează trendul “fitness elegant”, cu accent atât pe confort, cât și pe a fi în tendințe în timpul antrenamentelor. În plus, elementul fashion este adăugat de culorile clasice, care conferă dinamism și un aspect natural în timpul practicării sportului preferat.

Colecția 4F primăvară - vară 2017 propune echipamente dedicate unor discipline cheie precum: fitness, alergare și ciclism.  Axându-se pe obiecte vestimentare și accesorii sportive, colecția oferă, de asemenea, multe articole confortabile, ce pot fi purtate în afara antrenamentelor. Știm că cei ce trec pragul magazinelor 4F sunt din ce în ce mai interesați de practicarea unui sport și o fac cu pasiune. Există o tendință în creștere în ceea ce privește clienții care își aleg echipamentele cu mare atenție, iar așteptările nu sunt mici nici atunci când vine vorba de design.

“Noua colecție primăvară-vară oferă câteva elemente fashion elegante, iar întregul design folosește o paletă monocromă și accente roz pudrate, precum și croieli ce complimentează corpul. Alte elemente care definesc această colecție sunt materialele lucioase, precum și cele transparente, ce facilitează ventilația. Toate acestea, combinate, oferă o motivație suplimentară femeilor care fac sport. Bărbații vor aprecia cu siguranță paleta de culori și designul simplu, clasic. Invităm toți iubitorii de sport si sportivii să ne viziteze în magazinele noastre staționare din București, în Mega Mall, Promenada și Park Lake, să se bucure de noua colecție și de experiența 4F”, declară Bartosz Wesołowski, Global Retail Manager.

Colecția pentru femei îmbină piesele monocrome cu cele cu accente de galben și albastru neon, ce se regăsesc în seturile all-over și treninguri. Echipamentele de alergat combină elementele sport cu cele fashion, cu forme și tăieturi ce subliniază silueta și materiale strălucitoare și metalizate. Linia dedicată iubitoarelor de fitness se inspiră din estetica anilor 1980, propunând elemente în tonuri pastel, dar și culori tari și animal print-uri. La rândul său, linia dedicată ciclismului este definită prin tăieturi moderne, feminine și forme adaptate tuturor siluetelor. În plus, 4F propune și o linie casual, “după sport”, în care pastelurile delicate constrastează cu materiale prespălate. Colecția de primăvară 4F este inspirată de florile de sezon, dar și de blocurile de apartamente din suburbii, de unde preia denimul și nuanțele de gri, dar și elemente strălucitoare de culoarea cuprului. Colecția include obiecte vestimentare inspirate de stilul hip-hop al anului 1990, cu imprimeuri puternice și logo-uri mari.

Colecția pentru bărbați este inspirată în primul rând de liniaritate, dispersia valurilor și digitizare. Cu tonuri liniștite, aceasta este dedicată efortului fizic intens. În plus, liniile pentru sporturi de interior conțin elemente moderne, dar și clasice și simple. Linia adresată iubitorilor de fitness este inspirată de paleta de culori de camuflaj, în timp ce echipamentele pentru ciclism îmbină non-culorile gri și negru cu albastru și verde neon. Colecția 4F pentru bărbați conține jachete bomber precum cele purtate de motocicliști, în nuanțe de roșu și negru. În plus, colecția cuprinde și obiecte vestimentare și accesorii inspirate de cultura hip-hop.

Ușoară, lejeră, confortabilă. Acestea sunt caracteristicile domninate ale colecției primăvară-vară. Sportul este acum parte a modei, iar moda și-a croit un drum puternic spre sport.  Pasionații de sport nu au niciun motiv să renunțe la confort sau la a fi în tendințe, iar brandurile de sport trebuie să îmbine cele două elemente. Brandul 4F a dobândit de-a lungul colecțiilor experiență în a oferi cumpărătorilor haine fashion și confortabile, știind foarte bine că îmbrăcămintea și accesoriile sport de azi fac parte din stilul nostru de zi cu zi.

DESPRE 4F
Semnătura 4F este reprezentată de o combinație între produse de calitate, tehnologie, materiale moderne și design la modă, promovând un stil de viață activ și motivându-i pe oameni să își depășească obstacolele. Pentru mai mult de 12 ani, 4F a sprijinit în mod constant sportivii profesioniști, precum și amatori ce practică o varietate de sporturi. Pe lângă parteneriatul cu federațiile sportive naționale, cum ar fi cele de biatlon, patinaj viteză și atletism, 4F a sponsorizat echipa olimpică poloneză, realizând colecții dedicate Jocurilor Olimpice începând cu cele din Vancouver, în 2010. În timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016, 4F a fost furnizorul oficial de echipamente pentru echipele naționale ale Letoniei și Serbiei.

Descoperiți lumea 4F accesând platoformele de social media: facebook, instagram, youtube, dar și site-ul oficial 4fstore.com/ și www.otcf.pl/envivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping