Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Participa la concursul organizat de Fashion8.ro si Diamond by Adesgo in perioada 23 Mai - 6 Iunie 2017 si poti castiga unul dintre cele 2 seturi de 2 dresuri + 2 maiouri de la Diamond by Adesgo.


Vrei sa castigi 2 dresuri + 2 maiouri DIAMOND BY ADESGO?

In Romania, cel mai apreciat si cunoscut producator de dresuri, Adesgo, face parte din vietile femeilor inca din anii 1920. Daca ar fi sa numim asii din maneca (de fapt asii din sifonier) care nu trebuie sa lipseasca niciunei femei in materie de eleganta am alege: dresurile fine si lenjeria intima. Iar nu de multa vreme Diamond by Adesgo semneaza o colectie de lenjerie modelatoare, devenita aliatul unei siluete perfecte. In anumite situatii pielea trebuie sa fie protejata, tinuta strans si fix pentru a nu permite miscarile bruste.

Ti-am pregatit un CONCURS impreuna cu Diamond by Adesgo!

Astfel, poti fi unul dintre cei 2 castigatori care vor primi un set de 2 dresuri + 2 maiouri. O sa-ti aminteasca, in caz ca ai uitat, cat de in forma poti arata!

Conditii pentru a participa la concurs:

- Da like paginilor de Facebook Diamond by Adesgo si Fashion8.ro

- Lasa un comentariu, la postarea de concurs, cu raspunsul la intrebarea „Ai purtat in acelasi timp dresuri si maieu Diamond by Adesgo?”

Cei 2 castigatori vor fi desemnati pe data de 8 Iunie 2017 prin random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Succes!

 wevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping