Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Accesoriul chic care poate transforma o ținută obișnuită într-o apariție remarcabilă este brățara.

Cu rolul de a completa un outfit, oferind în același timp eleganță încheieturii mâinii, o brățară este elementul mereu în mișcare ce atrage atenția.

Versatile și elegante, brățările din piele păstrează un trend ascendent în preferințele doamnelor pentru accesorizarea ținutelor. Fie că este vorba despre o brățară statement, pentru un outfit de zi sau un eveniment special, diadema mâinii este o expresie a originalității.

Fiecare zi din viața unei femei merită celebrată în conceptul LIA Couture care lansează o invitație doamnelor pentru originalitate și încredere de sine. În acest fel, LIA și-a imaginat cele mai importante momente care pot exista în activitatea femeilor pe parcursul unei săptămâni. În momente diferite și starea de spirit variază, de aceea, în colecțiile semnate LIA, se regăsesc brățări special dezvoltate pentru ”Date”, ”Cozy Sunday”, ”Lunch Break” sau ”Girls night out”. Astfel, prin brățările create manual, folosind piele italiană de calitate superioară, LIA oferă o modalitate de exprimare a personalității doamnelor care adoptă un stil chic și autentic în zilele agitate de lucru sau în weekend.

Pentru cine își dorește o brățară modernă, perfect integrată în stilul urban, LIA este cea mai bună alegere, remarcându-se prin culorile calde, dar de impact, precizia tăieturilor, finețe și eleganță. Toate brățările care se reunesc sub numele LIA au o caracteristică unică: design-ul lichid. Această trăsătură le permite să îndeplinească roluri multiple atunci când sunt purtate, de la adaptarea ușoară în funcție de eveniment, până la completarea ținutelor și mularea pe încheietura mâinii.

Colecția Perspectives este dezvoltată în jurul formelor geomoetrice fiind dedicată persoanelor care simt că fiecare zi din săptămână merită o atenție specială. Brățările cu un look feminin sunt declinate din atenția doamnelor pentru detalii și reușesc să-și impună amprenta în orice împrejurare.

LIA Couture este un brand în plină ascensiune în România care a participat în cadrul celor mai importante târguri de desing și fashion din țară obținând premiul “best leather brand” acordat de prestigioasa revistă ELLE România.decorino.ro

Recomandari din Ghid de Shopping