Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Marti seara, Muzeul National al Taranul Roman a gazduit cea de-a 15-a editie a Avanpremiere, cel mai important eveniment de fashion multi brand din Romania. Evenimentul ce poarta semnatura lui Alin Galatescu a adus in fata publicului iubitor de moda piese spectaculoase ale celor mai importanti designeri de la noi. Special pentru aceasta ocazie, Ludmila Corlateanu a construit o colectie capsula, care a reusit sa ii surprinda pe toti cei prezenti.

“Urban fairy” a adus pe podium 16 tinute realizate din materiale inedite, ca jerse-scuba si neopren, inspirate din formele pretioasei orhidee, floare care detine un rol important in culturile lumii, fiind admirata pentru paradoxul pe care il reprezinta: gingasie si forta, deopotriva. Delicate, dar cu personalitate, avand forme structurale si linii senzuale, piesele ce poarta semnatura Ludmilei Corlateanu spun povestea unei “supergirl” contemporane, acea femeie care a invatat ca puterea ei sta in sensibilitate si ca secretul unei reusite este sa iti urmezi intotdeauna visele.

Si, daca supereroii de alta data aveau pelerine si mantii, o “supergirl” moderna nu poate avea decat o rochie spectaculoasa, care sa ii dea aripi. Cele 16 tinute din colectia capsula a Ludmilei Corlateanu structureaza o lumea de basm urbana, in care fiecare femeie se poate transforma intr-o veritabila “supergirl”.

“In viata noastra exista nenumarate lucruri pe care de multe ori nici nu le observam, dar care poarta o incarcatura aparte. Intreaga idee a plecat de la o orhidee primita de curand. Paradoxul dintre liniile ei clare, structurale si fragilitatea plantei m-a dus cu gandul la noi, femeile. Oricat am fi de puternice, exista intotdeauna o sensibilitate aparte in noi, iar eu cred ca tocmai astea sunt lucrurile care ne transforma in ceea ce eu numesc 'supergirl'. Pentru ca o 'supergirl' contemporana nu renunta niciodata sa isi urmeze propriile vise, oricat ar fi de greu”, a declarat Ludmila Corlateanu.

 

 Ludmila Corlateanu - Gala Avanpremiere 2015

 

 

Ludmila Corlateanu - Gala Avanpremiere 2015

 

 

 

Ludmila Corlateanu - Gala Avanpremiere 2015

 

 

Ludmila Corlateanu - Gala Avanpremiere 2015

 

 

 

 

 

 manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping