Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Ȋn general, îți dai jos jeansii când ajungi acasă. JoggJeans sunt concepuți pentru a-ți oferi extraconfort – nu-i scoate de pe tine, pur şi simplu dormi ȋn ei.


Esența denimului revoluționar Diesel, moale și confortabil precum o pereche de pantaloni de trening, dar de ȋnaltă calitate și cu rezistenţa denimului, asigură un confort de vis în orice circumstanțe. JoggJeans sunt atât de comozi, încât devin “The jeans of your dreams”.

Pentru a evidenția și mai bine contopirea dintre confort și flexibilitate, Diesel a creat o experiență interactivă de window shopping.

Magazinele top Diesel din ȋntreaga lume le vor prezenta clienţilor experiența în vitrina kinetică ce le pune la dispoziție un sistem interactiv inovativ. Proiectul digital, dezvoltat în colaborare cu H-FARM, constă într-o instalație video în care clientul va avea posibilitatea să interacționeze cu personajele din clipul Campaniei, activând-o pe „doamna enervantă de la curățenie”.

Clipul este despre un cuplu care doarme în pat, iar doamna de la curățenie vine în cameră și încearcă să îi trezească prin diferite metode ingenioase, care sunt cele șase posibile acțiuni pe care clientul le poate activa prin vitrina kinetică. Prin mișcarea mâinii în apropierea pictogramelor specifice din fereastra de sticlă, clientul poate activa doamna de la curățenie prin: cântat, vorbit la telefon, dans, făcut curățenie, aruncat haine, utilizat aspiratorul, şters praful. În timpul acestor acțiuni, doamna de la curățenie interacționează cu perechea din pat, încercând să îi trezească.

JoggJeans sunt disponibili atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Selecția cuprinde pantaloni, jachete, pantaloni scurți și rochii. Detaliile hibrid precum și materialele utilizate în producerea lor fac JoggJeans unici.inbagaj.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping