Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Esti gata pentru un nou concurs Diamond by Adesgo? Inscrie-te si poti fi unul dintre cei 2 fericiti castigatori.


Ce e de facut? Foarte simplu:

• Da like paginilor de Facebook Diamond by Adesgo si Fashion8.ro

• Lasa un comentariu, la postarea de concurs, cu raspunsul la intrebarea "Care este produsul tau preferat Diamond by Adesgo?" si nu uita sa dai share pe profilul tau de Facebook concursului.

Concursul va incepe in data de 31 August 2017 si se va incheia la data de 15 Septembrie 2017. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 18 Septembrie.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Despre Diamond By Adesgo

Bumbacul este un material natural care in general nu provoaca alergii. Din acest motiv, specialistii il recomanda ca un material extrem de potrivit pentru lenjeria intima. Gama de lenjerie intima din bumbac organic fara cusaturi Diamond By Adesgo este foarte populara tocmai datorita faptului ca este alegerea sanatoasa pentru organism. Este adevarat, lenjeria din bumbac organic Diamond By Adesgo este fara cusaturi si acest lucru face ca fiecare purtare sa fie confortabila si relaxanta. Dar, printre calitatile sale de baza este bumbacul organic care provine din culturi organice crescute fara ingrasamant chimic. Acest lucru cantareste mult in ochii femeilor care sunt atente la ce poarta. Alergiile intime, pe langa faptul ca provoaca disconfort, nu sunt deloc estetice.

Succes!!!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Alina Corodescu
Robu Loredana

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la pagina de Facebook Fashion8.ro

 

 bestkids.ro

Recomandari din Ghid de Shopping