Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Colecţia de Toamnă de la PANDORA este creată printr-o contopire unică de nuanţe metalice – de la galbenul cald al aurului de 14k şi strălucirea rece a argintului 925 la aspectul vintage feminin al PANDORA Rose.

Aceste bijuteriile sunt realizate din metale deosebite, perfecte pentru a crea combinaţii la modă, pentru ocazii diferite. PANDORA îţi oferă baza pe care tu poţi apoi construi exact look-ul dorit, care te reprezintă. Noile serii de brăţări, talismane, inele, cercei, coliere şi pandantive sunt combinaţia perfectă între minimalism şi glam, între sofisticare şi un aer romantic, transpuse în bijuterii finisate manual, realizate din metale veritabile şi create cu grijă, atenţie şi drag de către cei mai iscusiţi maeştri bijutieri.

Pentru Toamna 2017, PANDORA lansează şi Brăţara Bangle Deschisă – o nouă bijuterie Moments care e deopotrivă contemporană şi cool. Această brăţară fixă este versatilă, având capete detaşabile, pentru care tu să poţi adăuga talismanele preferate acolo unde doreşti. De asemenea, îţi poţi personaliza brăţara şi schimbându-i capetele – alege unele minimaliste, lucioase, sau unele cu un efect pavé strălucitor.

O altă noutate a colecţiei sunt minunaţii Cercei Candelabru, creaţi prin îmbinarea unor tehnici sofisticate de prelucrare a metalului şi ornamentări bogate, detaliate. Realizaţi din argint 925, cerceii din noua serie au segmente împodobite cu nenumărate pietre sclipitoare, care strălucesc în lumină cu fiecare mişcare a ta.

#DOSEETHEWONDERFUL #DOPANDORA

Descoperă întreaga colecţie în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net, începând cu 31 august.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.food-mall.ro

Recomandari din Ghid de Shopping