vivre.ro

Noua colecție toamnă – iarnă 2017 de pijamale și articole vestimentare dedicate timpului petrecut acasă este construită în jurul a două elemente-cheie: confort și estetică.


Oamenii își petrec o treime din viață dormind, iar acest fapt a devenit sursă de inspirație pentru colecția Marks & Spencer. Piesele noii colecții au un design special, caracterizat de culoare și de note artizanale. Fiecare element este creat pentru a demonstra că nu trebuie să renunțăm la eleganță și feminitate atunci când vine vorba de articolele vestimentare pentru somn, care trebuie să ofere, înainte de toate, maximum de confort.

Aşa cum ne-a obişnuit, lenjeria de corp este realizată din material fine, extrem de plăcute la atingere Se remarcă sutienele cu structură moale și ușoară, fără suport metallic, fără burete, de tip bralette. Sutienele sunt confortabile, dar conferă suport.  Dantela, cașmirul, catifeaua și mătasea sunt materiale folosite la realizarea sutienelor, care vin în nuanțe puternice, precum indigo, negru, fructe de pădure.

Piesele de lenjerie sunt variate și fiecare dintre acestea se poate plia pe o anumită stare de spirit, datorită materialelor utilizate. Vorbim despre țesături din velur, tricotaje, cașmir, care se regăsesc în piesele colecției și care se pot îmbina, pentru a construi ținute chic și confortabile totodată.

Soozie Jenkinson, Director Design pentru lenjerie, Active & Swim, a adăugat: "Am ținut cont de feedback-ul clienților atunci când am gândit conceptul noii colecții și am înțeles astfel că fiecare femeie are preferințe distincte atunci când vine vorba despre lenjeria de corp. Echipele noastre de designeri petrec mult timp creând piesele ideale pentru a ne oferi momente de calitate acasă, în intimitatea căminului, lucru căruia îi datorăm cele 10 milioane de bucăți vândute pe an. Colecția acestui sezon este caracterizată de feminitate și strălucire; această strălucire se regăsește în printurile cu stele decorative, menite a face orice femeie să se simtă specială și strălucitoare, chiar și atunci când poartă o pereche de pijamale”.

Paschal Little, Director Calitate & Inovație articole pentru femei, Lenjerie și Frumusețe, a adăugat: "În cadrul aceastei colecții, performanța și confortul se îmbină cu inovația. Oferim o gamă largă de țesături naturale, al căror rol este acela de a regla temperatura corpului și a oferi confort pe timp de noapte, în special în anotimpul rece, fără a neglija aspectul estetic”.

Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a investi în articole vestimentare de noapte confortabile și pline de stil!MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping