MADEMOISELLE LONGCHAMP își face debutul în această toamnă!

Chic, încrezătoare și mândră de  moștenirea genetică franțuzească, pășește cu nonșalanță într-un nou univers.

MADEMOISELLE LONGCHAMP este cea mai completă geantă pentru femeia prezentului. Noua piesă din portofoliul LONGCHAMP îmbină cu succes tradiția casei franțuzești și experiența dobândită în manufactură. E realizată din cea mai fină piele de miel, cu un motiv perforat îndrăzneț. Acest produs asumat vine în întâmpinarea femeii libere, întrucât oferă tot spațiul de desfășurare și mișcare de care un personaj feminin asumat, responsabil și liber se poate bucura.  Sentimentul viu pe care Mademoiselle Longchamp îl radiază e siguranța de sine, siguranța femeii care simte că are întreaga lume la picioare și nu se teme de puterea pe care o are asupra celorlalti. Modelul se distinge prin detalii rafinate, o cataramă iconică și un sigiliu din ceară emailată– marca măiestriei artizanilor Longchamp.

În acest sezon, gentile poștaș sunt alegerea favorită a tinerelor fashionable. Noul model Longchamp este gândit special pentru a face ușor tranziția de la accesoriu practic, de zi, la unul elegat, potrivit pentru seară. Paleta coloristică ne pregătește pentru nuanțele hot ale toamnei:  MADEMOISELLE LONGCHAMP este disponibilă în tonuri de coniac cald, galben mimoză, negru elegant și gri deschis.

Geanta MADEMOISELLE LONGCHAMP - inspirată de eroine ale anilor 70, precum Jane Birkin și Françoise Hardy, ambele femei independente și muze ale designerilor de pretutindeni - este un statement feminist, o piesă gândită să facă viața femeilor mai ușoară și mai asumată, mai mobilă și versatilă, cuprinzătoare și lipsită de constrângeri.

MADEMOISELLE LONGCHAMP este disponibilă în două versiuni: mica și medie, în magazinul Longchamp din Băneasa Shopping City.



lensa.ro

Recomandari din Ghid de Shopping