Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Invitaţii speciali și copiii acestora au sărbătorit printr-o seară plină de activități distractive.


CE: Invitații speciali și copiii acestora au sărbătorit începutul toamnei în cadrul evenimentului de lansare a magazinului Tommy Hilfiger Kids din Bucureşti, din data de 27 septembrie, 2017. Situat în Bucureşti Mall Vitan, la parter, acesta este cel de-al doilea magazin dedicat articolelor pentru copii. La același nivel se află și magazinul Tommy Hilfiger Sportswear; Împreună, cele două magazine au o suprafață de 257 de metri pătrați.

EVENIMENTUL: Oaspeții au fost invitați să participe la o sumedenie de activități antrenante; copiii s-au fotografiat la cabina personalizată Tommy Hilfiger, primind drept suvenir fotografii Polaroid. Cerebel și echipa sa de vrăjitori kendama au făcut demonstrații uimitoare și au încurajat copiii să-și arate propriile abilități. DJ Raul Martin a asigurat muzica, iar copiii au fost invitați să își creeze brățări handmade, avioane şi păianjeni în cadrul unui workshop unde au interacționat cu animatori profesioniști. Activităţile au avut loc în spațiul din faţa magazinului, într-un decor de poveste în stil american, împrejmuit de stâlpi albi decoraţi cu stele şi baloane personalizate cu logo-ul brandului. La finalul evenimentului, micuţii au primit în dar rucsace Tommy Hilfiger.

Seara a fost îndulcită de un colorat candy bar şi, într-un stil autentic american, un stand de popcorn a stat la dispoziţia invitaţilor.  În incinta magazinului, decorul reflectă un mix de elemente esențiale design-ului Tommy Hilfiger, cu o notă cool pentru copii. Aici se găsesc articole vestimentare pentru copii, de la  nou-născuți până la vârsta de 16 ani.   

Magazinul prezintă noua colecție pentru copii Tommy Hilfiger Kids Toamnă/Iarnă 2017, The American Alternative, care celebrează anii ‘90 cu o reinterpretare proaspătă a tradiţiei. Colecția se referă la atitudinea rebelă care caracterizează deceniul şi se joacă cu croieli contrastante, proporții supradimensionate şi influențe atletice. Este edgy, relaxat și effortlessly cool.

CINE: La eveniment au luat parte personalități din lumea modei și celebrități: Anca Serea (TV anchor and the host of the event), Cerebel (singer, TV host), Amalia Enache (TV anchor), Oana Botezatu (blogger), Luana Danet (EIC Viva), Diana Tofan (EIC Glamour), Gabriela Atanasov (blogger), Cristina Stanciulescu(blogger & celebrity PR), Marta Usurelu (EIC Biz), Silvia Cristescu (blogger), Cristina Craciun (fashion editor ELLE magazine), şi, bineînţeles, copiii.

UNDE: Magazinul Tommy Hilfiger Kids
Bucureşti Mall - Vitan
BUCUREŞTI, SECTOR 3, Calea Vitan 55-59, România
WHEN: 27 septembrie, 2017

# # #

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping