Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Barcelona ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția ‘TommyXGigi’ pentru sezonul Toamnă 2017 în diferite orașe din jurul lumii.


CE: Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Barcelona a supermodelului internaţional Gigi Hadid din data de 26 septembrie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour. Urmând itinerariul turneului, Gigi va face o vizită fanilor şi influencerilor pentru a vedea modul în care aceştia reinterpretează la nivel local colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017.

Gigi a prezentat cea mai recentă colecție la magazinul TOMMY HILFIGER din bulevardul Passeig de Gràcia. Ea a întâmpinat fani locali şi influencerii Gigi Vives, Andrea Belver, Belen Hostalet, Alejandro Lillo şi Aretha la Galleta, care au împărtășit viziunea stilistică favorită și au oferit o reinterpretare locală colecției TommyXGigi.

Consumatorii din social media au fost invitați să încarce un scurt video inspirat de cântecul rock-and-roll favorit sau să distribuie întâlnirea lor ideală cu Gigi pentru șansa de a participa la evenimentul din magazin, care a inclus un live DJ set-up de la Gigi Vives. 

Colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri şi ochelari de soare. Ţinutele celebrează pasiunea lui Tommy şi Gigi pentru muzică, stilul emblematic rock-and-roll al brandului şi îmbină atitudinea rebelă cu un twist feminin.

Colecţia TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 este disponibilă în magazinele selectate Tommy Hilfiger. Colecţia a avut premiera la show-ul interactiv TOMMYNOW, care a închis London Fashion Week în data de 19 septembrie, în iconica sală de concerte, Roundhouse. Continuând viziunea lui Tommy Hilfiger de democratizare a modei, fiecare piesă prezentată a putut fi instant achiziționată, fie în sistem retail sau en-gross, comerț online sau canalele comerciale inovative precum realitatea augmentată, chatbots şi prin cele de recunoaștere a imaginilor.

Turneul lui Gigi #TogetherTour a început la Copenhaga, Danemarca, în data de 23 septembrie, Barcelona fiind cea de-a doua oprire. #TogetherTour este o continuare a aparițiilor globale pe care le-a făcut pentru lansările anterioare ale colecţiilor TommyXGigi, când a vizitat orașe precum New York City, Berlin, Dubai, Tokyo şi Amsterdam.

CINE: Supermodelul internaţional Gigi Hadid, Gigi Vives, Andrea Belver, Belen Hostalet, Alejandro Lillo şi Aretha la Galleta. 

Gigi a purtat o bluză cropped pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017 şi pantaloni skinny fit din amestec de ţesături din lână.

Gigi Vives a purtat o rochie hanorac cu glugă şi aplicaţii de paiete, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Belen Hostalet a purtat o jachetă cropped din denim, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Alejandro Lillo a purtat un hanorac Tommy Jeans.

Aretha la Galleta a purtat o rochie din amestec de ţesături din lână alpaca, din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2017.

Prietenii și folowerii brandului sunt invitaţi să se alăture conversațiilor din social media folosind #TommyXGigi and #TogetherTour.

CÂND: September 26, 2017

UNDE: TOMMY HILFIGER
Passeig de Gràcia, 15
Barcelona, Spania

# # #

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping