Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Copenhaga ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția creată în colaborare ‘TommyXGigi’ pentru sezonul Toamnă 2017, în diferite orașe din jurul lumii.


CE: Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Copenhaga a supermodelului internaţional Gigi Hadid din data de 23 septembrie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour. Urmând itinerariul turneului, Gigi va face o vizită fanilor pentru a vedea modul în care aceştia reinterpretează la nivel local colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017.

Gigi a prezentat cea mai recentă colecție la magazinul Magasin Du Nord din centrul orașului. Ea a întâmpinat fani locali, precum şi influencerii Janka Polliani din Norvegia, Emilia Sindlev din Danemarca, Sophia Roe din Danemarca, Elina Olofsson, Amanda Winberg, Alice Stenlof, Moa Mattsson din Suedia, Sofia Ruutu, Didem Ozgun, Janita Autio, Jekku Berglund din Finlanda, Nathalie Helgerud din Norvegia, care au împărtășit viziunea stilistică favorită și au oferit o reinterpretare nordică colecției TommyXGigi. După acest eveniment, 100 de fani au fost selectați pentru a se întâlni personal cu Gigi la magazinul TOMMY HILFIGER.

Colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri şi ochelari de soare. Ţinutele celebrează stilul emblematic rock-and-roll al brandului TOMMY HILFIGER şi îmbină atitudinea rebelă cu un twist feminin.

Colecţia TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 este disponibilă în magazinele selectate Tommy Hilfiger. Colecţia a avut premiera la show-ul interactiv TOMMYNOW, care a închis London Fashion Week în data de 19 septembrie, în iconica sală de concerte, Roundhouse. Continuând viziunea lui Tommy Hilfiger de democratizare a modei, fiecare piesă prezentată a putut fi instant achiziționată, fie în sistem retail sau en-gross, comerț online sau canalele comerciale inovative precum realitatea augmentată, chatbots şi prin cele de recunoaștere a imaginilor.

Vizita lui Gigi la Copenhaga marchează începutul turneului #TogetherTour din sezonul Toamnă 2017 și va continua să viziteze alte orașe la nivel global, inclusiv Barcelona, în data de 26 septembrie 2017. Turneul #TogetherTour a fost lansat în toamna anului 2016 și a continuat în primăvara anului 2017, prin intermediul căruia Gigi a prezentat personal colecțiile capsulă în New York, Berlin, Dubai, Tokyo, Shanghai, Los Angeles, Amsterdam, Londra, Milano și Paris.

CINE: Supermodelul internaţional Gigi Hadid, Janka Polliani, Emili Sindlev, Sophia Roe, Elina Olofsson, Amanda Winberg, Alice Stenlof, Moa Mattsson, Sofia Ruutu, Didem Ozgun, Janita Autio, Jekku Berglund, Nathalie Helgerud.

Gigi a purtat pantaloni din piele negri, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017, o bluză cu logo Tommy, sneakers înalţi negri şi tricou Hilfiger Collection.

Polliani a purtat o jachetă denim, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Sindlev a purtat un pulover din lână, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Roe a purtat o rochie din mătase, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Olofsson a purtat un tricou crop pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Winberg a purtat un costum negru Tommy Hilfiger.

Stenlof a purtat pantaloni jogging roşii, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Mattsson a purtat un tricou cropped TommyXGigi Toamnă 2017, un palton lung albastru din lână TommyXGigi Toamnă 2017, fustă Tommy Hilfiger şi pantofi creeper din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Ruutu a purtat o rochie din mătase, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Ozgun a purtat un tricou cropped alb, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Autio a purtat un crop top roşu, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Berglund a purtat o jachetă de piele şi un rucsac micro, ambele din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Helgerud a purtat o bluză pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Prietenii și folowerii brandului sunt invitați să se alăture conversațiilor din social media folosind #TommyXGigi and #TogetherTour.

CÂND: 23 septembrie 2017

UNDE: Magasin Du Nord
Kongens Nytorv 13
Copenhaga, Danemarca

TOMMY HILFIGER
Østergade 26
Copenhaga, Danemarca

# # #

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping