Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Participa la concursul organizat de Fashion8.ro si Diamond by Adesgo in perioada 10 - 24 Octombrie 2017 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Diamond by Adesgo.


Despre Diamond By Adesgo

Bumbacul este un material natural care in general nu provoaca alergii. Din acest motiv, specialistii il recomanda ca un material extrem de potrivit pentru lenjeria intima. Gama de lenjerie intima din bumbac organic fara cusaturi Diamond By Adesgo este foarte populara tocmai datorita faptului ca este alegerea sanatoasa pentru organism. Este adevarat, lenjeria din bumbac organic Diamond By Adesgo este fara cusaturi si acest lucru face ca fiecare purtare sa fie confortabila si relaxanta. Dar, printre calitatile sale de baza este bumbacul organic care provine din culturi organice crescute fara ingrasamant chimic. Acest lucru cantareste mult in ochii femeilor care sunt atente la ce poarta. Alergiile intime, pe langa faptul ca provoaca disconfort, nu sunt deloc estetice.

Conditii de participare:

- Dai like paginilor de Facebook Diamond by Adesgo si Fashion8.ro

- Dai share concursului pe profilul tau si tag unui prieten intr-un comentariu la postarea concursului.

Concursul va incepe in data de 10 Octombrie 2017 si se va incheia la data de 24 Octombrie 2017. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 25 Octombrie 2017.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Succes!!!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Daniela Birca
Maria Maria

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la contact(AT)fashion8.ro

 

 incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping