Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

În fiecare an e același refren. Toamna sună și miroase la fel.

Vânt, ploi, fulgere și tunete. Și, chiar și așa tu ai un chef nebun să fii altfel. Să ieși în față. Să porți piese prețioase, mantouri cu inserții de blană sau piele, lânuri pline de senzualitate. Suprapuneri deștepte, care să te ajute să înfrunți frigul. Care să îți dea o notă de dezinvoltură și de glamour. Un acel nu știu ce.

Și, lista nu se oprește aici. Vei avea surpriza să descoperi o abundență de jachete și mantouri, paltoane în culori care de mai care: roz pudrat, verde, prune, violet, roșu, negru, ocru.  Impermeabile reinventate, geci, sacouri, parkas.
   
Fiecare zi poate fi un nou început. O nouă ocazie ca să îți retrăiești zilele copiăriei sau ca să fii alta. Azi, mai mult decât oricând, stilul și confortul se țin de mână pentru a da naștere unor piese purtabile. Unor haine care să fie compatibile atât cu zile de birou, cât și cu plimbările în parc. Trench-uri, pelerine, canadiene.
   
Ai dat un click pe www.lafemme.ro ca sa vezi ce îți place mai mult?MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping