Black Friday 2019: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DyFashion Farmec Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer Penti reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

AMNA lanseaza "Cumpar timp"

Anul acesta, AMNA a lucrat foarte mult in studio, a compus si a creat muzica pentru suflet, plina de emotie si de trairi intense.

Mentoring cu Struan Grant Ralph la Whisky Fest 2019

Glenfiddich, cel mai premiat whisky single malt din lume, este prezent la cea de-a treia ediție a Whisky Fest, primul festival de whisky din România, care va avea loc pe 15 și 16 noiembrie 2019, la Hotel Caro, din București.

Aniri lanseaza "Suflet bun"

Dupa „Lie and Love” si „Glasses On”, Aniri lanseaza „Suflet bun”, o piesa sensibila, despre urmele pe care dragostea le lasa in sufletele si in vietile oamenilor atunci cand ea dispare.

Cele mai originale statii de autobuz din lume

Momentul acela în care aștepți să sosească autobuzul – orice persoană care a călătorit cu autobuzul frecvent știe ce înseamnă să aștepți într-o stație în timp ce te uiți în jur și încerci să descoperi ceva interesant.

"Hai da" vina pe Tostogan'S

Dupa ce a strigat in gura mare „Sunt Bine” alaturi de Ami si „Hopa hopa” impreuna cu Lora, Tostogan’S canta despre sentimente ranite si alegerile pe care le facem pentru dragoste in „Hai da”.

Andreea Balan lanseaza "Suflete pereche", feat. Cortes

Dupa ce au colaborat pentru hitul „Uita-ma”, single ce a cucerit publicul si a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, Andreea Balan si Cortes lanseaza continuarea acestui capitol: „Suflete pereche”.