Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

HISTORY transmite in premiera docudrama "Washington", cu scene filmate in Romania

HISTORY® difuzează, în premieră și în exclusivitate, în perioada 3-5 iulie, de la ora 20:00, docudrama „Washington”, care urmărește evoluția primului președinte al Statelor Unite ale Americii, de la soldatul tânăr și ambițios, la figura legendară de mai târziu, care a jucat un rol crucial în obținerea independenței americane.

"Mi suerte": Cel mai nou single lansat de Yasiris

După ce a colaborat pentru prima oară cu Jacobo Ostos pentru „Jangueo", Yasiris continuă călătoria muzicală internațională alături de Cat Music Latin și lansează „Mi suerte", o piesă de suflet pentru cei care au trăit o poveste de iubire, dar norocul nu a fost de partea lor.

Prima conferinta online dedicata sectorului cultural independent

Timp de doua zile, in cadrul talk-show-ului online Linked Culture, au fost aduse in atentia publicului virtual realitati si previziuni din sectorul cultural romanesc pentru anul 2020, printr-o serie de interviuri despre alternative, creativitate, resurse si solutii in fata numeroaselor provocari si oportunitati existente intr-o lume inchisa in casa, in care mobilitatea a devenit un orizont indepartat si nostalgic.

BIA lanseaza "Tunai"

După piesa „Je veux", BIA lansează „Tunai", un single în care cântă despre iubirea adolescentină ce îi bate la ușă. „Tunai" este a patra piesă din cariera artistei în vârstă de aproape 16 ani și dezvăluie povestea unui cuplu ce întâlnește pentru prima oară dragostea, dar și dezamăgirea.

Doneaza pentru linia intai. "Creierul" operatiunilor care coordoneaza interventiile in caz de dezastre, echipat cu aparatura de ultima generatie in valoare de peste 500.000 de lei provenind din donatii

O serie de echipamente de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații realizate prin platforma Donează pentru linia întâi au ajuns la Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției (CNCCI), „creierul” operațiunilor de intervenție de la începutul crizei medicale generate de COVID-19.

Webinare GRATUITE deschise cadrelor didactice

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o serie de webinare suport în predarea online, pentru a veni în sprijinul cadrelor didactice și al altor profesioniști din domeniul educației.

Prima locatie Mr Jeff se deschide in Bucuresti

Mr Jeff, franciza de spălătorie care a cucerit America Latină, intră pe piața de spălătorie și curățătorie din România cu 3 locații în București, extinzându-se în regiunea europeană

Glovo implineste 2 ani de activitate in Romania

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande orice din orașul lor și să primească sau să trimită pachete rapid, împlinește doi ani de activitate în România.

Artisti celebri ai Romaniei, printre care Smiley, Alina Eremia si Liviu Teodorescu, sustin o campanie despre importanta radioului in aceasta perioada

Numeroase vedete și nume celebre precum Smiley, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Călin Goia, Randi sau Alin Dincă, solist al formației Trooper, s-au implicat în realizarea videoclipului de promovare al campaniei ’’În vremea radioului’’ unde piesa principală ‘’Fata din vis’’ compusă de trupa Compact a fost adaptată în direcția mesajelor campaniei.