Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Andreea Banica lanseaza "De nebuna"

Andreea Banica lanseaza „De nebuna”, o piesa pop, despre minciuna si iubire, compusa de Dorian Oswin, Anastasia Sandu, orchestrata de Alexandru Stangaciu si Dorian Oswin, ce este insotita de un videoclip in regia lui Dan Petcan.

Calatorii culinare in... ton cu gusturile tale

Amintirile vacantei au culoare, miros si gust. Pentru ca oriunde ne-ar duce pasii prin lume dupa obiective turistice, suntem interesati cu totii de cultura gastronomica a tarii sau zonei vizitate.

Mandinga lanseaza "Nina Sincera"

Dupa ce a colaborat in urma cu scurt timp cu artisti romani si spanioli pentru „BOA”, Mandinga lanseaza „Nina Sincera”, o piesa fresh cu versuri in limba spaniola despre atitudinea unei femei care se joaca cu mintea unui barbat „disperat” dupa ea.

FlixBus sustine Greva Mondiala pentru Clima

Pentru a sprijini cât mai multe persoane să ia parte la protestele pentru climă, FlixBus va oferi vouchere de călătorie pasagerilor care participă la astfel de proteste

3 Sud Est lanseaza imnul prieteniei

3 Sud Est marcheaza implinirea a 22 de ani de la infiintare cu un imn muzical despre cel mai important si mai de pret lucru: „Prietenia". „Prietenia" este insotita de un videoclip regizat de Iura Luncasu, filmat pe malul lacului Snagov alaturi de cunostinte si prieteni apropiati ai trupei.

Grupul Sphera isi consolideaza pozitia pe piata externa si anunta deschiderea celui de-al doilea restaurant KFC din Genova, Italia

Strategia Sphera Franchise Group de extindere la nivel internațional continuă, odată cu deschiderea celui de-al doilea restaurant KFC din orașul Genova, în cadrul stației feroviare Brignole, conform partneriatului cu Grandi Stazioni Retail S.p.A, companie care administrează 14 din cele mai mari stații feroviare din Italia, semnat în mai 2018.