neer.ro

O serie de evenimente sub amprenta The Woman care sustin dezvoltarea antreprenoriala si de business a liderilor feminini se anunta pentru perioada urmatoare in judetele Alba, Bihor, Iasi.

De la conectare cu propria persoana si deconectare de la cotidian pana la zile dedicate discutiilor despre echilibru intre cariera si familie, leadership si crearea brandului personal cu personalitati nationale.

Propunerea lunii august - experienta unui weekend complet la The Woman Connect

Ultimele 5 locuri disponibile pentru a experimenta starea linistita de concediu timp de 3 zile, intr-o locatie unica in Europa, unde sunt propuse activitati precum yoga, golf, dar si speakeri motivationali care sa inspire liderii feminini. Acestia sustin workshop-uri despre stil, energie, construirea imaginii personale.

The Woman Connect, timpul de relaxare si escapada din mijlocul orasului, reuneste 30 femei lider, in perioada 10-12 august, in judetul Alba, la Theodora Golf Club. Organizatorii au limitat numarul de inscrieri, ultimele cinci locuri disponibile sunt accesibile aici:  www.thewoman.ro/registration.

The Woman Connect

De la Est spre Vestul Romaniei - social time la The Woman After 5 PM

Comunitatile din judetele Bihor si Iasi au parte, in septembrie si octombrie, de doua evenimente care pun pe harta leadership-ul feminin de la Vest la Est. The Woman after 5 PM, evenimentul conex al Conferintei de Leadership feminin The Woman are loc toamna aceasta in 2 editii: in 27 septembrie, la Oradea- Hotel Ramada, iar in 11 octombrie la Iasi - Palas Mall.

Concepute ca evenimente de educare si socializare, in cele 2 orase vor fi gazduiti speakeri de top, prezentari pe teme business, lifestyle, dar si un cocktail de conectare si networking.

The Woman after 5 PM Oradea anunta principalul speaker pentru cea de–a doua editie: Dana Nalbaru. Cunoscuta solista si prezentator TV, ea creeaza si dezvolta in prezent aplicatii pentru copii si ramane, totodata, modelul unei relatii de familie.

Dana Nalbaru va vorbi despre echilibrul dintre viata privata si cea de business, dar si despre cum se gaseste succesul din ipostaza fiecareia.

Publicului din Iasi i se pregateste, de asemenea, The Woman after 5 PM, cu speakeri precum Monica Birladeanu, Alice Botnarenco si Ramona Cervenciuc.

Monica Birladeanu, actrita si fondator Mooncast, inspira comunitatea femeilor lider prin activitatea ei complexa in domeniile in care activeaza. Revine in orasul natal pentru a se intalni cu membrele comunitatii The Woman si a oferi detalii despre posibilitati de crestere a branding-ului.

Alice Botnarenco, fondatorul brand-ului ALISIA ENCO, va urca pe scena pentru a impartasi publicului prezent la eveniment din experientele personale care au evidentiat in industrie propriul business.

Ramona Cervenciuc, antreprenor si fashion influencer este creatorul brand-ului Costume cu ATITUDINE. In 11 octombrie va vorbi despre succesul personal si tehnicile care au ajutat-o sa transforme pasiunea intr-un business de notorietate.

Inscrierile la evenimente pot fi realizate pe site-ul oficial:
www.thewoman.ro/registration-the-woman-after-5pm-oradea
www.thewoman.ro/registration-the-woman-after-5pm-iasi

The Woman after 5 PM Oradea

Compania The Woman se implica in dezvoltarea comunitatii de lideri, prin conferinte, training-uri profesioniste, dar si prin revista in format digital si print. Misiunea fiecarui eveniment este de a oferi participantelor cadrul pentru a deveni cea mai buna versiune a lor la nivel de educatie, expertiza, stil de viata sau business.

Manifestare complexa si indrazneata, feminina, nicidecum feminista, extinsa pe mai multe
planuri, The Woman inseamna in acest an: The Woman Connect | The Woman after 5 pm | Gala Awards.

#TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania, precum si aceste evenimente sunt:
Powered by: Raiffeisen Bank
Parteneri: NIVEA, The Woman Shop, Answear, Cupe Menstruale, Theodora Golf Club, Subway, Hotel Ramada Oradea, Aegon, Autonom Rent-a-car, Jolie Cosmetics,
Wine Partner: Cotnari
Travel Partner: Turkish Airlines
Print Partner: Mindshop

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping