neer.ro

- 800 mg Acid acetilsalicilic și 480 mg Vitamina C pentru combaterea simptomelor răcelii și gripei
- Vitamina C susține sistemul imunitar
- Acțiune rapidă datorată formei farmaceutice de tip comprimat efervescent  


Începând cu luna septembrie 2018, în farmacii este disponibil un nou tratament pentru simptomele răcelii și gripei din gama Aspirin®: Aspirin® Plus C Forte. Cu o concentrație de 800 mg acid acetilsalicilic și 480 mg vitamina C într-un singur comprimat efervescent, noul Aspirin® Plus C Forte ameliorează simptomele răcelii și gripei,cum ar fi durerea de gât, durerea de cap și febra. Datorită disponibilității substanțelor active sub forma unui comprimat efervescent, noul preparat acționează rapid, iar doza de vitamina C (acid ascorbic) contribuie la susținerea sistemului imunitar.  

Aspirin® Plus C Forte este disponibil în ambalaj cu 10 comprimate efervescente şi este recomandat pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din cadrul răcelii şi gripei, dar și în tratamentul durerilor uşoare până la moderate, cum sunt durerile de cap, durerile de dinţi, durerile menstruale.

Vitamina C pentru susținerea sistemului imunitar

Aspirin® Plus C Forte conține vitamina C (acid ascorbic) și, astfel, ajută la susținerea sistemului imunitar care are nevoie de aceasta pentru a funcționa la nivel optim și a lupta contra patogenilor. De exemplu, acidul ascorbic stimulează formarea celulelor de apărare de tip T, parte a sistemului imunitar, și favorizează activitatea acestora. Mai mult, vitamina C contribuie la eliminarea radicalilor liberi care se formează pe durata unei reacții inflamatorii ce pot afecta celulele de apărare ale organismului. Astfel, efectul antioxidant al acidului ascorbic îmbunătățește funcția celulelor sistemului imunitar.

Acțiune rapidă    

Forma farmaceutică de tip comprimat efervescent a lui Aspirin® Plus C Forte asigură eliberarea rapidă a acidului acetilsalicilic, ceea ce înseamnă că ingredientul poate ameliora rapid simptomatologia specifică  răcelii și gripei. Acest lucru este susținut și de faptul că substanța activă atinge concentrația plasmatică maximă în 10-20 minute.

Doza unică recomandată pentru adulţi și copii (cu vârsta peste 12 ani): 1 comprimat efervescent. Doza unică poate fi repetată după 4-8 ore, dacă este necesar; Doza zilnică maximă: 3 comprimate efervescente. Nu trebuie administrat mai mult de 3 zile.
Nu se recomandă utilizarea acidului acetilsalicilic în cazul copiilor sub 12 ani, în sarcină și alăptare. Dacă acidul acetilsalicilic este administrat în cazul unor boli virale la copii, există riscul apariției sindromului Reye.
Acest medicament se eliberează fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Întreabă medicul/farmacistul de eventuale interacțiuni cu alte medicamente prescrise.
Viza de publicitate nr.2496 / 06.09.2018

Surse:
Rezumatul caracteristicilor produsului Aspirin® Plus C Forte, revizuit in August 2017.
 
Despre Bayer
Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor şi a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. Totodată, Grupul îşi propune să creeze valoare prin inovaţie, dezvoltare şi o profitabilitate ridicată. Bayer s-a angajat să respecte principiile dezvoltării sustenabile, precum şi responsabilităţile sale etice şi sociale, în calitate de cetăţean corporativ. În finalul anului fiscal 2017, Grupul avea 99.820 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 35 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,4 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 4,5 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.ro

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping