Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

MODEXPO - Expoziția internațională de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii - este spațiul de întâlnire al specialiștilor în modă și business vestimentar. Evenimentul are loc între 26 și 29 septembrie 2019, la ROMEXPO.

Companii din industria textilă prezintă produse și servicii care vin în întâmpinarea cerințelor de afaceri ale managerilor și antreprenorilor din domeniu.

Evenimentul reunește producători români și străini de: țesături, textile, îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blanărie și accesorii, care expun articole și colecții în tendințele sezonului de toamna/iarna 2019 și de primăvară/vară 2020.  

De la această expoziție nu lipsesc produsele de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design contemporan.  

Mai multe informații despre eveniment pe: www.modexpo.ro

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping