Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

30 dintre cei mai buni bucatari vor pregati cel mai mare tapas de caracatita din lume


WishFest este primul festival din Romania dedicat lampioanelor pe apa si va avea loc pe 14 si 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din Bucuresti. Evenimentul aduce la un loc concerte live si DJ set-uri, activitati sportive pe apa, plimbari cu vaporasul pe lac, lansare zilnica de lampioane personalizate si zeci de feluri de mancare cu peste si fructe de mare, pregatite de chefi renumiti.

Curiosii vor putea invata tainele pregatirii fructelor de mare la sesiunile de live cooking iar pe 14 septembrie, Taverna Racilor, impreuna cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, se pregateste pentru un adevarat tur de forta gastronomic. Vizitatorii sunt invitati sa vada cum o echipa de 30 de bucatari, coordonata de bucatarul chef al Tavernei Racilor, va prepara cel mai mare tapas de caracatita din lume, cu un timp de taiere ce va deveni noul record mondial – 15 minute.

Bucatarii specializati in fructe de mare vor pregati la WishFest o reteta proprie de tapas de caracatita, iar din cele 500 de kilograme de materie prima vor rezulta peste 2.500 de portii, pe care pofticiosii vor avea ocazia sa le deguste in cadrul festivalului.

Pe langa festinul culinar, festivalul se doreste a fi o experienta inedita pentru toate varstele. Publicul poate participa la o  multime de activitati printre care se vor regasi tatuajele cu henna si coditele colorate, dar si atelierele de personalizare creativa a lampioanelor, iar seara lacul se va lumina cu mii de dorinte purtate de lampioane. Pe scena amenajata pe lac vor urca Dimitri’s Bats, Pinholes, Grimus si Firma.

Wishfest este un eveniment responsabil, cu grija fata de mediul inconjurator si toate masurile pentru a-l proteja au fost luate – toate lampioanele sunt create manual din materiale biodegradabile (hartie de orez si lemn) iar seara de seara, o echipa dedicata va igieniza malurile si suprafata lacului.

Detalii despre program si activitati se pot vedea pe wishfest.ro si pe FB: WishFest-Festivalul-Lampioanelor-pe-Apa.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Thailandei in Romania.

Partenerii festivalului sunt: Taverna Racilor, Paul’s Sea Food, Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, Bucharest Dragon Boat, Coroprate Games, Pescobar,Waterbike.ro, Heineken, Coca Cola, Project Logistics 95.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Adevarul, Agerpres, Iqads, PRwave, Iqool, Bucataras, Gustos, Yumstops, Revista Atelierul, Acasa, Catchy, The Trends, Goingout, Bucharest Guide, Bookblog, 4arte, Feeder, Cotofana Urbana, bucuresteni.ro, inoras.ro, Romania Pozitiva.

Record mondial de live cooking, pe 14 septembrie la WishFest - Festivalul Lampioanelor pe Apa

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping