Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

eMAG inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa, sâmbătă, 7 septembrie.

Cel mai mare Apple Shop eMAG de până acum are o suprafață de 80 de metri pătrați și este pregătit să întâmpine clienții cu peste 60 de produse expuse într-un design și o atmosferă specifice brandului. Experiența Apple va fi însoțită și de consultanți specializați pregătiți să răspundă nevoilor clienților și să le ofere asistență personalizată.

„Noul Apple Shop eMAG reprezintă o consolidare a parteneriatului cu Apple, care a ajuns acum la patru astfel de spații, și un canal prin care oferim clienților noștri acces la cele mai noi tehnologii, în cadrul unei experiențe de shopping de calitate. Noul spațiu răspunde cererii în creștere pentru produse și servicii Apple, iar vizitatorii showroomului beneficiază de o experiență completă a universului Apple: consultanță, produse de ultimă generație și service autorizat”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Apple Shop eMAG Băneasa va include și un stand mobility la etaj, care reprezintă o extensie a spațiului de la parter, completând astfel experiența din showroom a clientului. În noul spațiu, clienții pot beneficia de servicii precum service și instalare, garanție extinsă și creditare pe care eMAG le oferă.

Inaugurarea noului Apple Shop are loc sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 10, iar atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de MC Liviu Frățila care va oferi premii surpriză primilor 50 de clienți.

Iată mai jos oferta specială de care se pot bucura clienții ce vor ajunge sâmbătă, dis-de-dimineață, în showroom:
- iPhone XR, 64GB, Black – 3.499,99 Lei
- iPhone 7, 32GB, Black – 1.899,99 Lei
- MacBook Air, i5, 8GB, 128GB SSD – 3.899,99 Lei
- iPad 9.7” (2018), 32 GB, Wi-fi, Space Grey -  1.399,99 Lei
- Apple Watch Series 3, 38 mm – 1.199,99 Lei
- Apple Watch Series 3, 42 mm – 1.349,99 Lei
- iMac 27”, Retina 5K, 8GB, 1TB  - 6.999,99 Lei

Pentru restul produselor, clienții se pot bucura de un extradiscount de 5% față de prețul afișat. Tot în ziua lansării, oferta va fi însoțită de modalități de finanțare foarte avantajoase, de până la 36 de rate fără dobândă prin carduri de credit.

Despre eMAG
eMAG este lider regional în industria ecommerce cu operațiuni în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia. În ultimii 18 ani, compania a investit în servicii bazate pe tehnologie dezvoltată în România, cu scopul de a-și ajuta clienții să economisească timp și bani, prin servicii precum easybox, Priority Pay, cardul co-branded, astfel încât să beneficieze de cea mai bună experiență de cumpărături online. Cu o gamă variată de produse și o ofertă aflată în  continuă dezvoltare, eMAG este locul în care oricine poate găsi orice, de oriunde s-ar afla. Prin intermediul platformei Marketplace, eMAG aduce valoare celor peste 27.000 de selleri din toate cele patru țări în care activează.

 

 manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping