Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

- Centrul comercial îi așteaptă pe vizitatori cu reduceri aniversare în magazine, dar și cu evenimente pentru cei mici, și cei mari
- Distracție, adrenalină și sfaturi pentru un stil de viață sănătos, toate la Vulcan Value Centre


Vulcan Value Centre aniversează 5 ani de la deschidere și sărbătorește cu premii în valoare de peste 67.000 de lei. Între 4 și 8 septembrie, vizitatorii se vor putea bucura de oferte speciale, surprize și evenimente, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Pe 4 septembrie, distracția este la ea acasă la Vulcan Value Centre. Începând cu ora 10:00, cei mici, alături de părinții sau bunicii lor, vor intra în piscina cu bile colorate, într-o cursă-fulger. Primii 200 de participanti care găsesc bilele însemnate în 30 secunde, vor primi garantat un premiu pe loc. Întreaga galerie a centrului comercial devine o „cofetărie uriașă” și va fi decorată cu macarons, brioșe, acadele și înghețată, toate de proporții gigantice, gata să fie admirate și fotografiate.

Perioada 4-8 septembrie vine și cu promoții aniversare în Vulcan Value Centre. Zeci de magazine îi așteaptă pe clienți cu reduceri de până la 50% la îmbrăcăminte și încălțăminte, produse back to school, mobilă, electrocasnice și multe altele.

Tot începând din 4 septembrie, Vulcan Value Centre oferă garantat peste 2.000 de premii pe loc, la cumpărături de minimum 350 de lei. Fie că este vorba despre un produs sau un voucher în magazinele partenere, vizitatorii trebuie doar să meargă la standul de campanie din zona Mesopotamia, cu maximum două bonuri de cumpărături care însumează 350 lei și să-și aleagă premiul aniversar, în aceeași zi în care au achiziționat produsele. Promoția este valabilă până pe 15 septembrie, în limita stocului disponibil.

Și pasionații de mașini se vor bucura de aniversarea a 5 ani de Vulcan Value Centre. Pe 7 și 8 septembrie, în parcarea centrului comercial, va avea loc evenimentul Motorsport, care aduce în același loc o expozitie de mașini de curse si karting ale unor piloți renumiți și demonstratii de indemanare auto pentru public, concepute de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Vulcan Value Centre vine cu surprize și pentru vizitatorii preocupați de nutriție și sănătate. Între 14 și 15 septembrie, antrenorii personali World Class vor împărtăși din secretele lor și vor coordona sesiuni de sport Army Bootcamp, iar clienții vor putea beneficia de o evaluare corporală gratuită. Nu lipsesc nici de data aceasta premiile, garantate de Roata Norocului.

Mai multe informații despre surprizele aniversare oferite de Vulcan Value Centre puteți afla aici sau pe pagina de Facebook.  

Vulcan Value Centre implineste 5 ani si sarbatoreste cu mii de premii speciale

 Despre Vulcan Value Centre:
Deschis în anul 2014, Vulcan Value Centre este un strip mall care deservește cartierul Sebastian și împrejurimile, oferind un mix complet de branduri și servicii, pentru a acoperi nevoile de zi cu zi ale clienților. Cu o suprafață închiriabilă de 25.000 mp, Vulcan Value Centre are peste 50 de chiriași: 13 magazine în boxuri: Takko, Deichmann, dm, CCC, H&M, C&A, LC Waikiki, Hervis, Noriel, Animax, Lem’S, Jysk, Altex, iar în galeria comercială sunt prezente, pe lângă magazinul ancoră, Carrefour, restaurante (Mesopotamia, Oro Toro, Simingeria Patrick, MarVio, Second Cup), un cazinou (Metropolis), alte magazine, precum TopShop, B&B, Pepco, Marionnaud, Inmedio, ProfiHaiSshop, Yves Rocher, dar și servicii utile precum 5asec (curățătorie), HelpNet, Sensiblu, OptiEyes (optică și farmacie), Orange, PersonalizamOrice.ro, Floral Store & Events.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping