Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Bacardi a încheiat cu succes etapa din România a legendarului concurs de cocktailuri pentru barmani Bacardi Legacy.

După un eveniment spectaculos care a avut loc săptămâna trecută la LOFT, Albert Cristi David, Timeea Țivrea și Ștefan Codrea au câștigat marele premiu pus în joc de echipa Bacardi: un loc în etapa de la Budapesta!

Bacardi Legacy este un concurs internațional care sprijină creativitatea în spiritul Bacardi și provoacă barmanii să găsească rețeta ideală pentru următorul cocktail de renume internațional, așa cum au devenit la rândul lor Mojito, Daiquiri sau Old Cuban.

Cei 10 barmani finaliști din România, care au participat la Bacardi Legacy, au avut la dispoziție câte 6 minute pentru a pregăti rețeta de cocktail creată de ei special pentru eveniment, argumentând alegerea făcută. Pe lângă tipul de Bacardi ales, ei au avut voie să folosească maxim 6 ingrediente pentru băutura creată.

Juriul internațional care a ales cei trei câștigători a fost format din Zoltan Nagy, unul dintre cei mai reputați barmani la nivel internațional, cu o experiență profesională de peste 20 de ani în 4 țări diferite, Lizaveta Molyavka recunoscută pe plan mondial ca fiind unul dintre cei mai creativi barmani din tânăra generație și Anna Borecka – Regional Marketing Manager Bacardi.

„Bacardi Legacy este un proiect care începe să devină unul de tradiție și mă bucur foarte mult că putem în acest fel, an de an, să oferim expunere internațională barmanilor talentați din România, dar și că participăm activ la creșterea nivelului lor de expertiză. Bacardi este un brand care-și duce promisiunile până la capăt, adoptând în fiecare an noi membri în Marea Familie Bacardi și oferind astfel noi rețete ideale pentru următoarele cocktailuri-hit, care să satisfacă gusturile consumatorilor noștri. Prestația și pasiunea tuturor celor 10 concurenți a setat noi standarde de profesionalism, fapt ce a îngreunat foarte mult decizia juriului de a alege doar trei câștigători în cadrul etapei naționale. Îi felicit pe toți și le țin pumnii finaliștilor la Budapesta”, a declarat Ana Maria Stoica, Brand Manager Bacardi Martini Group.

Experiența celor trei jurați și-a spus cuvântul în momentul deliberării. Ei au ales să premieze creativitatea, gustul și originalitatea cocktail-urilor propuse de participanți, transformându-i pe Albert Cristi David, Timeea Țivrea și Ștefan Codrea în adversari redutabili în finala de la Moscova.

Mare premiu Bacardi Legacy de la Budapesta este un loc în marea finală de la Miami, care va avea loc pe 20 mai 2020, unde va fi desemnat campionul mondial Bacardi Legacy.

Despre Juriu
Lizaveta Molyavka
Lizaveta Molyavka este un barman recunoscut la nivel internațional, originară din Minsk, Belarus. Lisa a devenit recunoscută pe plan mondial ca fiind unul dintre cei mai creativi barmani din tânăra generație, impunându-se în industria competitivă a cocktail-urilor după ce a participat la numeroase competiții internaționale, cum ar fi Bacardi Legacy Global Cocktail Competition, Havana Club Cocktail Grand Prix sau Olmeca Tahona Society. Lisa și-a început cariera în industrie acum 10 ani și până de curând a creat cocktail-uri într-unele dintre cele mai premiate și celebre baruri din New York – Middle Branch, Nomad, George Washington Bar. În ultimii trei ani Lisa a dezvoltat diverse programe de educare a barmanilor, a creat diverse meniuri de cocktail-uri, a susținut seminarii și a participat la numeroase Pop-up-uri internaționale.
 
Zoltan Nagy
Având o experiență profesională de peste 20 de ani în 4 țări diferite, Zoltan a inspirat și coordonat mai mult de 4 campioni mondiali și numeroși campioni naționali. Conduce școala de bartending LAB Budapesta de peste 14 ani și ține cursuri și work-shop-uri de peste 10 ani în toată lumea. Totodată este profesor conferențiar la Școala de Afaceri din Budapesta și la Universitatea Corvinus și a fost invitat să susțină un modul special de cursuri la Colegiul St Catherine din Cambrige. Zoltan deține Boutiq 'Bar Budapesta și Mendez Viena, aplicația educațională Sweet Lemon Training și este co-proprietar al Barra Mexic, un bar show mexican.

Despre BDG Import
Compania BDG Import a început să activeze în domeniul importului și distribuției de băuturi alcoolice premium și super-premium din anul 1994. BDG Import este singura companie din acest domeniu ce deține în parteneriat o rețea de distribuție HoReCa în București și Cluj, fiind totodată prima companie care își comercializează și promovează produsele online, pe site-ul www.beicevrei.ro. Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Bacardi, MARTINI®, Grey Goose, Bombay Sapphire, Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Dewars, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural Energy Drinks.reverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping