Alex Velea colaboreaza cu MIRA pentru prima oara si lanseaza impreuna „Cadere in gol", o piesa sensibila ce este insotita de un videoclip in care cei doi artisti sunt protagonistii unei povesti de dragoste in care mastile nu isi au rostul.

Single-ul a fost compus de catre Alex Velea alaturi de Theea Miculescu, instrumentalul a fost creat de Razvan Matache, iar videoclipul a fost regizat de Ciolpan si produs de Lucas Art Film.

„Sper din suflet ca mesajul acestei piese sa ajunga la inimile fanilor si la toti cei care au trait o poveste de dragoste. «Cadere in gol» este un single la care am muncit foarte mult timp si in care am foarte multa incredere. M-am implicat mult in acest proiect si impreuna cu Ciolpan am creat conceptul clipului. Ma bucur ca am colaborat pe aceasta piesa cu MIRA, un artist care are o voce remarcabila si o energie uimitoare", declara Alex Velea.

„Sunt foarte fericita de aceasta colaborare. De cand eram micuta, eram mare fana Alex Velea si nu mi-am imaginat vreodata ca o sa cant impreuna cu el pe aceeasi piesa, dar iata ca vorba aceea cu visele devin realitate, este foarte adevarata. Cand Alex mi-a prezentat piesa am stiut ca vreau sa o cant fiindca ma regasesc foarte tare in ea. Cred mult in puterea dragostei, iar piesa asta vorbeste despre cat de puternica este iubirea", declara MIRA.

Timbrul sau special si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea", „Secret", „Cand noaptea vine", „Minim doi", „E marfa tare" si „Din vina ta". In urma cu o luna, artistul a lansat „Neatent", single care a adunat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

MIRA si-a facut aparitia in lumea muzicii in 2012, alaturi de DJ Marc Ryan si tot in acelasi an a participat la „Vocea Romaniei", in echipa lui Marius Moga. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge", „Bella" sau „Fete din Balcani" sunt doar cateva dintre proiectele care au consacrat-o ca artista. De-a lungul timpului, MIRA a lansat piese precum "Vina", continuarea hitului "Uit de tine" care a adunat peste 24 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a clasat in topul chart-urilor muzicale mai multe saptamani la rand. A urmat apoi colaborarea cu Vescan pentru „Ce-o fi, o fi", „Cum de te lasa",  „Maldita noche", dar si „Strazile din Bucuresti" (impreuna cu Florian Rus), hit ce este in prezent printre cele mai iubite si difuzate piese la radiourile din tara.



sportmaniac.ro

Recomandari din Ghid de Shopping