Tu câți ani ai? Sau mai exact de câți ani te simți?

Recunoaște, chiar dacă doar și pentru tine, că sunt momente când ți se pare că ești captiv în corpul unui bătrân. Că stresul te face să te simți epuizat. Iar durerile de spate sau de mâini și mai și.

Există oare soluții? Poți ameliora cumva efectele bolilor posturale sau ale bolilor reumatice care te afectează chiar și la 30 de ani? Se pare că da. Răspunsul vine de la medicul balneolog de la Afrodita Resort & Spa Băile Herculane, Otilia Oprișan. ”Este adevărat că, în ultimii ani s-a constatat o creștere a afecțiunilor reumatice în randul tinerilor. Ei suferă de vicii de postură (capul înclinat înainte, omoplați depărtați, spatele rotunjit, umeri aduși, bazin basculat înainte, abdomen proeminent, aplatizare a bolții plantare), dar și de tulburari de artoza vertebrală. Acestora li se adaugă reumatisme și afecțiuni degenerative ale coloanei, dar și boli congenitale ale coloanei vertebrale.”.

Ce ai de făcut? În primul rând să îți acorzi un pic de timp și un pic de atenție. Dă-ți un mic restart cu o mini-vacanță de tratament și refacere. Ia în calcul beneficiile extraordinare ale apelor minerale sulfuroase de pe Valea Cernei.

Efectul terapeutic al apelor minerale
Cel mai important factor curativ natural de la Băile Herculane îl constituie izvoarele termale cu apă termosulfuroasă și cele clorurosodice radioactive. Ele pot fi utilizate  atât în cura externă, cât și în cura internă (crenoterapia).

La Băile Herculane, apele vindecătoare sunt multe și variate. Temperatura acestora variază între 45˚C și 60˚C, cu diferite compoziții și particularități fizico-chimice. Agentul lor terapeutic principal este sulful termal.

În cazul în care nu știai,  te informăm că sulful termal de Herculane este unul solubil, cu o mare putere de pătrundere și de difuziune în organism. Ce înseamnă asta?  Avem de-a face cu sulf viu care joacă un rol fundamental în structura arhitectonică și funcționala a organismului viu. Fără sulf, procesele fiziologice fundamentale, transformările biochimice complexe vitale și intime ale țesuturilor nu ar putea avea loc. Aceste ape minerale au o acțiune antitoxică, având capacitatea de a neutraliza chiar toxina tetanică și difterică.

Tu când ai de gând să te relaxezi? Când vii să te bucuri de viața la Herculum Spa? Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2,



bottegaverde.ro

Recomandari din Ghid de Shopping