Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

După o serie de măsuri de prevenție luate încă de la apariția primului caz de COVID-19 în România, Veranda Mall a decis să pună în aplicare etapa a doua a planului de gestionare a crizei.


,,Am decis, in măsura în care acest lucru este agreat cu magazinele centrului comercial, să reducem programul de funcționare al Veranda Mall, de la 12:00 la 20:00 (cu excepția Carrefour, al farmaciilor și al serviciilor comunitare) până pe data de 31 Martie, cu posibilitatea de prelungire.

În același timp, am decis să ne dedicăm toate resursele pentru ajutorarea comunității din care facem parte. Colaboram cu inițiative cetățenești, care s-au organizat pentru a le oferi ajutor oamenilor care nu se pot aproviziona cu alimente. Salutăm pe această cale apariția acestor demersuri bazate pe solidaritate, absolut necesare în aceste circumstanțe. Vom pune la dispoziție detalii pe site-ul Verandamall.ro pentru cei care doresc să ni se alăture.

Din punctul nostru de vedere, centrele comerciale reprezintă în acest moment o infrastructură critică din punct de vedere al aprovizionării populației. Este de datoria noastră să fim cât mai responsabili.’’
Maria Crăciun, Center Manager, Veranda Mall.  

Reprezentanții mallului au mai declarat că urmăresc cu îngrijorare evoluțiile situatiei și au pregătite și alte seturi de măsuri pentru a face față unor situații de urgență. Aceștia speră să poată deservi în continuare locuitorii Capitalei, în deplină siguranță și în colaborare cu autoritățile.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, Cărturești, Cinemax, H&M, Decathlon, WorldClass, Benvenuti, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Lila Rossa, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, Xin Yue, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: verandamall.ro 
Facebook: www.facebook.com/verandamall.rofootshop.ro

Recomandari din Ghid de Shopping