neer.ro

Lanţul de restaurante KFC pune accent pe cel mai important moment al zilei, Micul Dejun, şi oferă clienţilor săi o varietate de produse precum sandvişuri, wrap-uri, deserturi şi cafea, menite să le ofere energia de care au nevoie, chiar de la primele ore ale dimineţii.

Meniul este disponibil în 27 dintre restaurantele KFC din ţară, în fiecare zi, până la ora 12:00.

Consultaţi aici lista cu informaţii despre restaurantele KFC participante şi oferta de Mic Dejun.

Produsele sunt preparate proaspăt, cu ingrediente fresh, de calitate superioară, de către bucătarii KFC, în funcție de preferințele clienților. Chicken Toast, Morning Twister şi Chicken Bacon Cheese sunt doar câteva dintre sortimentele disponibile în oferta variată de Mic Dejun. Noutatea meniului o reprezintă Morning Meltz, un wrap delicios într-o tortilla rumenită, care conține ouă, bacon, brânză Cheddar şi salată iceberg.

Cafeaua Seattle’s Best Coffee, un alt produs nelipsit din meniul KFC poate fi savurată în opt sortimente gustoase, oferind energie şi bună dispoziţie încă de la primele ore ale dimineții. De asemenea, iubitorii deserturilor se pot bucura de produsele disponibile în ofertă, precum clătite cu topping de zmeură, ciocolată și căpșuni, choco cookie și brioşe cu ciocolată sau portocală.

„Ştim cât este de important pentru fanii KFC să îşi înceapă ziua în cadrul restaurantului lor preferat, cu produsele finger lickin’ good, pe care le îndrăgesc de atâta timp. Varietatea şi combinaţia de arome ne-au ajutat să creăm un meniu complet şi cu ingrediente proaspete. Prin intermediul ofertei pentru Mic Dejun, ne dorim să le oferim consumatorilor produse de calitate, sandvişuri premium şi posibilitatea de a-şi alege preparatele dintr-un meniu variat. Îi aşteptăm în restaurante, chiar de la primele ore ale dimineţii, pentru a se bucura de o atmosferă plină de energie." declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.  

*****

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și patru în Italia.MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping