Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Duminica, 5 iunie, va asteptam in Gradina Botanica, sa aniversam impreuna, cu mic si mare, Ziua Internationala a Mediului!


Haideti sa pornim in aventura “Regasirea Copilariei” si sa ne molipsim de bucuria sincera a copiilor pentru tot ceea ce tine de natura si de viata.

Ne alaturam celor peste 100 de tari care sarbatoresc Ziua Mediului, dorind astfel ca prin implicarea noastra sa sustinem eforturile globale de constientizare a problemelor de mediu si de actiune pentru salvarea patrimoniului natural al planetei.

Sprijina cauza padurilor, vino la eveniment si da sfoara in tara: pe 5 iunie, in intervalul 12.30 - 17.30, Padurea Copiilor va asteapta cu jocuri in natura, ateliere creative, jocuri educationale si distractive dedicate tuturor copiilor si adultilor!

Celebram aceasta zi speciala printr-o reconectare cu jocurile copilariei si cu natura; invatam sa apreciem frumusetea si utilitatea padurilor, sa reciclam si refolosim resursele, pentru a proteja mediul inconjurator.

Vom juca sotron, elastic, coarda si jocuri pe tabla. In cadrul atelierelor vom reutiliza si vom face creatie din hartie, ne vom pune imaginatia la incercare in cadrul atelierelor de stencils si pictura pe tricouri si vom afla cum putem reutiliza in mod creativ paletii.

Pictam pe cani  de lut, cream felicitari vii si desene vii cu seminte si construim impreuna o lucrare pop-up despre circuitul apei in natura. Meditam in natura, ne bucuram de teatru senzorial si descoperim povestea “Bradutului vorbitor”. Un treasure hunt - tur ghidat prin gradina ne va ajuta sa descoperim informatii noi despre speciile de plante si arbori.

Apropos, tu stii cum arata un mesteacan?

Evenimentul este deschis publicului, iar participarea la ateliere se face pe baza unei donatii minime de 15 lei/ persoana.

Partenerii evenimentului:
Gradina Botanica ”Dimitrie Brandza” Bucuresti, Kaufland Romania, Romstal si Valrom, Servier Pharma, Antalis, Avis, Stefanini, Klarmedia, Gerble.

Parteneri educationali:
Juxi Magic, IGLOO, PachaMama, Creative Board Gaming, SmARTkids, People for Sport.

Despre Padurea Copiilor
Padurea Copiilor este un program de impadurire, plantare si ingrijire de paduri, demarat in 2007 sub indemnul “Adopta un copac!”. Prin acest proiect Muntenia s-a imbogatit cu 38 de hectare de paduri, 8 hectare fiind deja in stadiul de masiv.
“Aleg sa impaduresc!” este o campanie de informare si provocare la actiune privind schimbarile climatice.

In Padurea Copiilor s-au implicat peste 9.000 de voluntari si 4.000 de alergatori ce ajuta de 7 ani la strangerea de fonduri pentru impaduriri.

Crestem Paduri, Terraformam Comunitati!

Pentru mai multe informatii despre Padurea Copiilor, misiune si realizari pana in prezent te invitam sa intri pe site sau sa vizitezi pagina de Facebook a proiectului.

 

 

 

 incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping