Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Periuța de dinți cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™ - un nou accesoriu pentru un zâmbet strălucitor


Inovația revoluționarã Colgate ce simplifică procesul de albire - doar  „Perie. Albește. Zâmbește™ " - și beneficiazã de ingrediente testate clinic pentru a obține rezultate maxime.

Colgate-Palmolive România a lansat accesoriul ideal pentru un zâmbet surprinzător de alb - prima periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™.  Acest nou sistem de periaj pentru albire, ce revoluţionează rutina zilnică de frumuseţe în doar trei pași simpli: „Perie. Albeşte. Zâmbeşte™”, conține peroxid de hidrogen, același ingredient pentru albire folosit de către medicii dentiști.

Cum se foloseşte?

1. Pasul 1 - Perie.
Pentru obţinerea unui zâmbet alb irezistibil și pentru păstrarea unei igiene orale corespunzătoare, dedică două minute pentru perierea dinţilor. Folosește periuţa 360° Max White Expert White™ şi pasta de dinţi preferată din gama Colgate® Expert White™.

2. Pasul 2 - Albește.
Apoi, scoate creionul pentru albire din interiorul periuței, răsucește mânerul din partea de jos şi aplică gelul pe fiecare dinte în parte. Gelul pentru albire cu o formulă specială care conţine peroxid de hidrogen (ingredientul utilizat de medicii stomatologi) începe să acționeze imediat, albind dinţii cu până la trei nuanţe de la prima folosire.

3. Pasul 3 - Zâmbește™.
La final, prin acelaşi procedeu simplu, se introduce creionul înapoi în interiorul periuţei, fiind astfel uşor de depozitat. Nu e nevoie să clătești şi nici să aştepți și vei începe să te bucuri de un alb strălucitor al dinților.

Cum acţionează?

Pe lângă avantajul unor peri de lustruire proiectaţi special pentru îndepărtarea petelor, gelul din interiorul creionului pentru albire conține 0.1% peroxid de hidrogen, ingredientul activ utilizat de către medicii stomatologi. Acest ingredient unic acţionează asupra petelor de suprafață, precum și asupra petelor mai profunde, îndepărtând colorațiile smalțului şi reducând îngălbenirea dinţilor produsă în timp, pentru rezultate vizibile de albire. Ceea ce face unic acest produs față de alte produse existente pe piață este acest gel uimitor conținut de către creionul pentru albire. Gelul are proprietăți hidrofobe, astfel încât nu este înlăturat de apă şi se lipește de dinți, permiţând o eliberare lentă a ingredientului activ, peroxidul, care lucrează pe toată perioada zilei atât pe suprafaţa dintelui, cât şi în profuzime, pentru a oferi un zâmbet mai alb şi mai strălucitor: fără timp de așteptare și fără clătire!

Periuţa Colgate® 360 Max White Expert White™ din componența acestui nou sistem pentru albire este proiectată de profesionişti pentru a oferi consumatorilor o experiență premium de albire, simplă și eficientă, și a le reda încredere în zâmbetul lor, zi de zi.

Despre Colgate-Palmolive
Compania Colgate-Palmolive este lider mondial în îngrijirea orală, având ca obiectiv major îmbunătățirea sănătății orale pe întreg mapamondul. Compania deține mărci de top în categoria pastelor și periuțelor de dinți în diferite părți ale lumii, mărci recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™, Sensitive Pro-Relief™, Max White One®, elmex®, meridol® și Duraphat®. Dezvoltarea de succes a companiei Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și prin angajamentul puternic față de medicii stomatologi, pacienți și comunitățile din care face parte.

Pentru mai multe informații despre proiectele desfășurate de Colgate la nivel global, vizitați site-ul companiei, www.colgatepalmolive.com, și pentru informații specializate www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, precum și www.colgate.ro.

 

 

 wevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping