Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Luna iulie este, prin excelență, cea a concediilor petrecute în familie.

Potrivit Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România şi una dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est, peste 60% din pachetele turistice disponibile în luna lui Cuptor au fost rezervate de familiile cu copii. Destinațiile preferate de clienții agenției în această perioadă sunt insulele grecești, care au înregistrat, de altfel, cele mai mari vânzări.

Conform datelor Paravion, aproximativ 45% dintre turiștii români și-au achiziționat încă din primăvară pachetele turistice pentru luna iulie. Cea mai căutată destinație a fost Creta, cu 30% din totalul vânzărilor.

”Creta este o destinaţie ideală pentru familiile cu copii, iar turiştii care o vizitează pot explora cât mai mult insula. Au numeroase atracții la dispoziţie, iar cele 7-8 zile de sejur nu vor fi suficiente pentru a o descoperi în întregime. Cei care vor să se bucure de o experiență completă trebuie să includă în programul de vizitare obiectivele „must see”, precum Muzeul de Arheologie din Heraklion, unde pot descoperi piese arheologice prețioase ce datează din neolitic, Palatul din Knossos, simbolul civilizației minoice, sau peștera Dikteon, locul în care, conform legendei, s-ar fi născut Zeus”, declară Remus Vișan, Directorul General al Paravion.

Potrivit acestuia, sejururile în Creta au înregistrat, în primele șase luni, o creștere a vânzărilor de aproximativ 30% față de prima jumătate a anului trecut.
   
Bugetul mediu alocat de români, în iulie, pentru această destinație ajunge la 750 de euro pentru un pachet de 7 nopți, cu demipensiune, la un hotel de 4*. Prețul include și biletele de avion și transferul de la aeroport la hotel și retur.

Au fost însă și români care au plătit 1.050 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți la hotelul Santa Marina Plaza, clasificat la 5*. Tariful este valabil pentru cazare în camere cu vedere la mare și demipensiune.

Cei care au optat pentru Grecotel Club Marine Palace, hotel de 4* cu regim all inclusive, au plătit 1.400 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți în luna iulie și au acces la 5 piscine exterioare, din care 2 cu apă sărată, 3 terenuri de tenis, centru pentru sporturi acvatice (windsurfing, canoe, hidrobiciclete), tir cu arcul, volei pe plajă, polo, tenis de masă, darts, boccia, studio pentru manufacturi (pictură pe ceramică și mătase), biliard, aerobic, centru SPA cu piscină interioară, masaj, saună, baie de aburi, centru de fitness, coafor și programe de animație în timpul zilei.

Printre cele mai scumpe pachete vândute în iulie în Creta se numără și cele la Aldemar Royal Mare, hotel clasificat la 5*. Prețul unui sejur de 7 nopți ajunge la 1.130 euro de persoană și include cazarea în bungalow cu vedere la mare și demipensiune axată pe conceptul Spa Cuisine, dedicat oaspeților care vor să aibă o dietă sănătoasă în timpul sejurului. Turiștii care aleg acest hotel au acces și la cele 4 baruri și în clubul de noapte din complex.

###
Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.cartepedia.ro

Recomandari din Ghid de Shopping