Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Pentru a întâmpina dorințele clienților în sezonul cald, Pizza Hut introduce în meniu o serie de produse noi, precum 8 rețete de salate, 4 rețete de cocktailuri fresh, alcoolice și non-alcoolice și un nou sortiment de limonadă.

Noile produse reprezintă o opțiune potrivită pentru toți cei care preferă un meniu lejer în perioada verii și doresc să se bucure de mese mai ușoare în lunile călduroase.

„În timpul verii, majoritatea persoanelor își schimbă stilul alimentar și adoptă un meniu bazat pe ingrediente de sezon, proaspete și cu o consistență ușoară. Ținând cont de această modificare în comportamentul alimentar, ne-am propus să le oferim clienților noștri o varietate mai mare de produse din care vor putea alege, de fiecare dată când doresc să aibă parte de o masă gustoasă și fresh. ”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Noile salate introduse în meniul Pizza Hut sunt Tuna, Greek, Veggie, Caesar, Salmon, Cheese & Nuts, Grilled Veggie și Fresh Mix.

De asemenea, clienții Pizza Hut se pot bucura și de patru sortimente noi de cocktailuri răcoritoare, alcoolice, Kiwi & Ginger și Yuzu Gin and Tonic sau non-alcoolice, Kiwi & Ginger Cooler și Yuzu tonic.

Noile tipuri de salată și băuturile pot fi deja comandate în toate restaurantele Pizza Hut din țară și vor rămâne pe o perioadă nedeterminată în meniu.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.cartepedia.ro

Recomandari din Ghid de Shopping