Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Adriana Vlad, vocea feminină de pe unul dintre albumele trupei BUG Mafia și parte a orchestrei emisiunii „Dansez pentru tine”, a anunțat că familia ei se va mări cu încă un membru.În luna iunie, Adriana Vlad s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, alături de familie și prietenii apropiați. Luna aceasta, Adriana le-a făcut o surpriză plăcută și neașteptată tuturor, anunțându-i că este însărcinată. Despre reacția celor apropiați, cântăreața a spus că aceștia au fost extrem de fericiți pentru ea, în special părinții acesteia.

„Părinții sunt în extaz! Mă bucură și mă încarcă și pe mine cu multă energie pozitivă. De abia așteaptă să-și cunoască nepoțelul sau nepoata! Încă nu știm ce va fi, am vrea să așteptăm până la naștere ca să știm cine va apărea în viața noastră. Toată lumea se bucură, iar noi, la rândul nostru, ne bucurăm să fim înconjurați de oameni atât de minunați”, a declarat Adriana Vlad.

Adriana Vlad și-a anunțat prietenii de abia în a cincea lună de sarcină că așteaptă un copil, urmând să nască la sfârșitul lunii noiembrie. Despre sexul copilului, acesta încă nu se cunoaște, Adriana și soțul ei dorind să afle doar la naștere.

„Faptul că sunt însărcinată a fost una dintre cele mai minunate vești pe care am primit-o vreodată, amândoi ne-am dorit un copil. De aceea, ne dorim să fim surprinși în privința sexului. Cel mai important pentru noi este faptul că este un copil sănătos, iar sarcina decurge ușor”, a mai spus Adriana Vlad.

Chiar dacă Adriana își dorește să fie luată pe neașteptate, aceasta a făcut totuși o listă cu posibile nume atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, urmând să se hotărască în momentul în care copilul se va naște.

Despre viața profesională, Adriana Vlad nu a luat încă pauză, va merge în concerte până în luna septembrie și își promovează în continuare noua melodie lansată anul acesta, „Noi”Despre Adriana Vlad

Adriana Vlad a intrat în atenția publicului în anul 2007 când a fost aleasă să fie vocea feminină de pe albumul „Viața Noastră Vol. 1” a trupei B.U.G Mafia. Împreună au lansat două single-uri, „Viața noastră” și „Pantelimonu' petrece”. După 10 ani în care a făcut parte din orchestra emisiunii „Dansez pentru tine”, a jucat rolul principal în musicalul „Rebecca” de la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” și a câștigat premiul întâi la Festivalul Mamaia, Adriana Vlad și-a format propria trupă, Adriana Vlad Band. În anul 2016, Adriana a lansat primul single împreună cu band-ul, „Noi”, pe care îl promovează și în prezent.4fstore.ro

Recomandari din Ghid de Shopping