Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

În perioada 27 iulie – 5 august 2016, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării, Lion Mentor Association organizează cea de-a treia ediție a concursului foto Miss Alăptare România 2016.Într-o Romanie in care rata sugarilor alăptați în primele 2 ore de la naștere este de doar 15%, sau în care 43% dintre bebeluși sunt separați de mamele lor imediat după naștere și hrăniți exclusiv sau parțial cu lapte praf, iar rata bebelușilor alăptați exclusiv la vârsta de 6 luni este de doar 3,4%, tot mai multe mame învață să-și hrănească sugarii la sân, aşa cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății. Revoluţia româncelor care îndrăznesc să-şi alăpteze copiii a Iscat controverse şi a generat dezbateri încinse.

“Miss Alăptare Romania, 2016” un concurs foto Lion Mentor Association, este singurul concurs românesc despre alăptare, menit să încurajeaze tinerele mame să-şi hrănească copilașii cu lapte matern, și totodată să sărbătorească feminitatea și maternitatea. Studiile recente arată că nou-născuţii alăptați exclusiv, cel puțin în prima jumătate de an de viaţă, prezintă riscuri mai scăzute să sufere de alergii, disfuncții digestive, diabet, boli cardiace sau cancer.

Departe de controverse și clișee, concursul foto Miss Alăptare România descrie frumusețea alăptării, feminității și maternității prin fotografiile mămicilor, care nu sunt altceva decât o adevărată declarație de dragoste pentru corpul mamei.

Credem cu tărie în firescul alăptării, oriunde se cere, acasă sau în public, și în puterea exemplului, cu cât vom vedea tot mai multe mame alăptând, cu atât mai repede se va schimba și mentalitatea învechită a societății. Aceste fotografii descriu simplitatea și naturalețea femeii, precum și predarea ei totală în fața iubirii necondiționate pentru copilașii ei.

Concursul are trei categorii:
1. Miss Alăptare, cea mai inspirațională poză,
2. Îndrăznesc să alăptez, cea mai îndrăzneață poză
3. Premiul de popularitate, poza cu cele mai multe voturi.

Pentru primele două categorii, există un juriu de 5 persoane, consultante în alăptare şi specialiști în nutriția bebelusului: Roxana Duduș, Eugenia Dobrescu, Mihaela Drilea, Simona Pietroaie și Alexandra Aron.

Mulțumim partenerilor noștri pentru minunatele premii oferite la concursul foto Miss Alăptare România:    Poartă-ma oferă sling-ul reglabil Io, cu inele. Motherlove România oferă o pernă de alăptare, un balsam mamelon și o cremă protectoare pentru bebeluși. Luthelo oferă trei vouchere de 50% pentru o comandă de până la 150 ron. Green Sugar, cel mai dulce brand al Laboratoarelor Remedia, este deja un produs de notorietate în comunitățile celor interesați de un stil de viață sănătos și de o alimentație echilibrată, dar și în comunitatea mămicilor preocupate de alimentația sănătoasă a micuților lor. Totodată, Laboratoarele Remedia oferă și un pachet surpriză celor trei câștigătoare. Mihaela Drilea, de la Alo Mama oferă două coliere de alăptare. Mamagazin oferă o carte de Diversificare, a Eugeniei Dobrescu, tehnician nutriționist, și o
bavețică Fresk (100% bumbac organic). Casa Zamfirei oferă un wrap elastic. Alexandra Chioveanu, fotograf maternity/newborn, oferă o ședință foto cu bebe la sân. Lion Mentor Association oferă pentru cele trei categorii cele trei documentare din seria "Îndrăznesc pentru copilul meu!”, primele documentare românești despre naștere, alăptare și diversificare.
 
Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul asociației: http://www.lionmentor.ro/blog/217-alaptare-2016

Informarea corectă este crucială!jojofashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping