Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Odată cu începerea noului an, apar și noile planuri sau rezoluții.

Cei mai mulți dintre noi ne stabilim țeluri mărețe, fie că este vorba despre începerea unui stil de viață sănătos, lecturarea unui număr mai mare de cărți sau o mai mare atenție acordată familiei. Oricare ți-ar fi motivul, noi îți dorim succes în ceea ce ți-ai propus. Promitem să încercăm să venim cu soluții care să te ajute să te ții de aceste promisiuni până la finele anului, iar astăzi vorbim despre peria rotativă Beliss Brushing 1000 de la BaByliss Paris, specialistul tău în aranjarea părului chiar și în vestiarul de la sală.

Îngrijirea părului face parte dintre acele mici detalii ce în general te face să te gândești că necesită atenție îndelungată. Păr strălucitor și plin de volum sau bucle lejere, toate acestea se pot obține în doar câteva minute cu ajutorul noii perii rotative Beliss Brushing 1000 de la BaByliss Paris. Uşor de utilizat şi cu rezultate spectaculoase, peria rotativă de la BaByliss Paris acționează ca propriul tău stilist de fiecare dată când vei dori o coafură impecabilă, realizată în doar câteva minute. După un antrenament greu, cu siguranță ai nevoie de o soluție rapidă, care să nu te obosească și mai tare.

Beliss Brushing 1000 beneficiază de patru accesorii: cap rotativ ceramic de 50mm cu peri naturali, cap finisare de 20mm cu peri naturali, cap pentru întins părul cu dinți ceramici și cap cu duză îngustă. Peria conferă părului volum și strălucire datorită tehnologiei pe bază de ioni care împiedică electrizarea și efectul de păr rebel.

Peria Beliss Brushing 1000 beneficiază de două setări de temperatură și de funcția de aer rece care ajută la fixarea coafurii pentru un timp îndelungat. Tot ce trebuie să faci este să alegi accesoriul potrivit pentru lungimea părului tău, viteza dorită şi să te bucuri de puterea mare a periei rotative ce îţi va usca şi aranja părul într-un timp foarte scurt.

Peria rotativă Beliss Brushing 1000 de la BaByliss Paris este un must-have pentru toate femeile care vor mereu să arate impecabil, chiar și după un antrenament greu în sala de fitness. Coafurile realizate cu acest aparat au volum, strălucire și arată precum cele din saloanele de specialitate.

Mai multe detalii despre Peria rotativă Beliss Brushing 1000 de la BaByliss Paris poți găsi pe site-ul BaByliss România și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.
 
Preț de listă: 279,99 leivivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping