Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Danubius Health Spa Resort sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei.

Pe data de 22 Martie, resortul ofera reduceri de 50% la serviciile spa-ului, cele care  implica utilizarea apei medicinale. Tot in aceasta zi,  oaspetii hotelului vor beneficia de sesiuni de aqua gym.
   
Celebrata in intreaga lume, Ziua Mondiala a Apei  are scopul de a atrage atentia populatiei in privinta resurselor de apa, dar si asupra beneficiilor sale pentru sanatate.
   
Esentiala pentru supravietuire, apa ne ajuta sa avem o stare de sanatate excelenta. Ofera mai multa energie, imbunatatieste functiile organismului si contribuie la mentinerea echilibrului psihic.
   
Aflat in custodia Danubius Health Spa Resort, Lacul Ursu, cel mai mare lac helioterm din lume, contine o combinatie de apa  extrem de benefica pentru organism. Cea  sarata din adancime, in combinatie cu cea dulce de la suprafata, are efecte miraculoase atunci cand vine vorba de afectiunile ginecologice, reumatismale, metabolice sau endocrine.noriel.ro

Recomandari din Ghid de Shopping