Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

13 săptămâni de proiecții cinematografice în aer liber #PePromenada


Între 7 iunie și 10 septembrie, Promenada împreună cu Digi Film organizează o nouă serie de proiecții cinematografice gratuite în aer liber, pe terasa de la nivelul superior al centrului comercial. Seară de seară, cu excepția zilelor de joi, începând cu ora 21:00, cinefilii vor putea viziona unul dintre zecile de filme, clasice și blockbustere, dintr-o colecție de cinci genuri cinematografice: acțiune, comedie, thriller, dramă și romantic.Accesul vizitatorilor la filmele difuzate #PePromenada va fi gratuit.

Seria de evenimente a început miercuri, 7 iunie, cu Fast and Furious 7, în regia lui James Wan, după un scenariu de Chris Morgan, una dintre cele mai cunoscute producții hollywoodiene și filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial din întreaga serie.

În prima săptămână a proiecțiilor de #PePromenada vor fi difuzate unele dintre cele mai populare titluri ale cinematografiei ultimilor ani:
1. Sâmbătă, 10 iunie - Anna Karenina
2. Duminică, 11 iunie - Blue Jasmine
3. Luni, 12 iunie – Dark Places
4. Marți, 13 iunie – Empire State
5. Miercuri, 14 iunie – Eneder’s Game
6. Vineri, 16 iunie – Londonhas Fallen
7. Sâmbătă, 17 iunie – Point Break
8. Duminică, 18 iunie – The Cobbler

Programul proiecților va fi disponibil în fiecare săptămână pe site-ul www.promenada.ro și www.digi-film.ro.

Terasa Promenada este o alternativă de petrecere a timpului liber în lunile toride de vară, un spațiu verde amenajat în stilul grădinilor japoneze, care oferă bucureștenilor o multitudine de spații de relaxare și distracție, la înălțime, departe de zgomotul orașului.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

________________
Despre mall Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Despre Digi Film
Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, muzical etc. Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.mamaboutique.ro

Recomandari din Ghid de Shopping