Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Pictorita Stefania Nistoreanu isi va expune pentru prima data lucrarile la Londra, unde a fost invitata sa participe la cel mai mare targ de arta si design din Europa.

Parallax Art Fair are loc pe 21 și 22 octombrie 2017, pe celebra King's Road, si gazduieste sute de artisti si mii de exponate, din toata lumea.

Stefania, care s-a remarcat vara aceasta pe piata artei internationale, dupa ce a vandut un tablou in moneda virtuala Bitcoin, va duce la Londra sase lucrari. "Fiecare dintre ele reprezinta episoade importante din viata mea. Se leaga strans de niste etape definitorii in evolutia mea artistica, mentala si emotionala. As spune ca toate, la un loc, reusesc sa contureze o biografie vizuala incarcata de cautari si descoperiri, trairi si experiente majore, iubire si, mai ales, imaginatie", spune Stefania.

Lucrarile care vor ajunge la Londra sunt "Morpheus", "Mind Labytinth", "The Face of Power", "The Lab", "The Miners" si "Menuet".

"Am mai expus in alte tari, dar la Londra, niciodata. Ma bucura si ma emotioneaza ideea va voi putea cunoaste o alta cultura, una extrem de evoluata, care nu poate decat sa-mi deschida spiritul si mintea si sa ma ajute sa invat mai mult despre lumea din jur", spune Stefania.

Artista, prima din Romania care a vandut un tablou in Bitcoin
In luna iunie a acestui an, Stefania Nistoreanu a devenit prima artista din Romania, si unul dintre putinii pictori in lume, care a vandut un tablou in moneda virtuala Bitcoin. Lucrarea ei "Cryptsy" a fost cumparata, in luna iunie, de un colectionar din Hong Kong contra sumei de 2 Bitcoin, dupa ce fusese expusa pe platforma bitpremier.com.

Tranzactia a reprezentat un adevarat eveniment pe piata de arta, iar stirea a depasit granitele Romaniei, ajungand in publicatii din lumea intreaga, din Statele Unite, pana in Africa de Sud, Nigeria, China, Coreea, Vietnam si Insula St. Maarten.

***
La 35 de ani, Stefania Nistoreanu se numara printre cei mai cunoscuti si apreciati tineri artisti din Romania, lucrarile sale fiind prezentate de-a lungul timpului in numeroase publicatii si la posturi de televiziune nationale. Picteaza de la 13 ani si a absolvit un liceu de arte si o universitate in acelasi domeniu, cu specializarea in Arta Monumentala Bizantina. A expus in mai multe orase din tara, precum si în Luxemburg, Austria si Ungaria. Pictorita traieste la Brasov.

***
stefanianistoreanu.ro
Stefania Nistoreanupe Facebook
***

Parallax Art Fair are loc la Londra de doua ori pe an si este considerat cel mai mare targ de arta si design din Europa. La editia din 21 - 22 octombrie vor participa peste 200 de artisti - pictori, sculptori, fotografi si designeri de bijuterii - din 40 de tari. Se estimeaza ca vizitatorii vor putea admira nu mai putin de 7.000 de produse. Parallax Art Fair va avea loc la Chelsea Town Hall din Londra (King's Road), iar partenerul media principal al evenimentului este BBC.neer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping