Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Începând cu 15 august, clienții Plaza România pot beneficia de un meniu divers, cu hrană sănătoasă (inclusiv salate din peste 30 de ingrediente), la noul restaurant Salad Box, situat în food court.


Începand cu 15 august, pe clienţii Plaza România îi așteaptă un nou restaurant în food court, la al doilea etaj al mall-ului.

Noul restaurant din Plaza România, preluat în franciză, urmează întru totul filosofia cu care a pornit Salad Box: “se poate mânca  sănătos la prețuri accesibile. Misiunea noastră este de a promova un stil de viață sănătos, oferind oamenilor ingrediente proaspete care să asigure diversitatea unei mese. Salad Box și-a asumat din start acest rol și are ca principală misiune crearea de mâncare sănătoasă, la prețuri accesibile. Alegem cu atenție ingredientele pentru realizarea produselor noastre și suntem un partener de încredere și de cursă lungă, atât pentru clienții noștri, cât și pentru partenerii de afaceri”.

Meniurile cuprind patru categorii principale: salate, supe-cremă, deserturi pe bază de iaurt, sucuri şi fresh-uri naturale. Clienții își pot crea singuri, după preferințe, propriile salate din peste 30 de ingrediente. Acestea sunt întotdeauna la vedere, iar prepararea salatelor are loc în fața clientului.

Deschiderea Salad Box face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

 

 vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping