Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Actavis a introdus pe piata romaneasca o gama noua de produse probiotice dedicata celor preocupati  de starea lor de sanatate.  Probioticele sunt microrganisme vii care se afla in mod fiziologic in tractul gastrointestinal si joaca un rol esential in digestie si imunitate. Aceasta gama contine produse concepute si fabricate pentru situatii diferite de viata si pentru varste diferite, selectia optima de mai multe tulpini de bacterii acido-lactice, in functie de indicatia administrarii.

Lactacare este o gama de produse de ultima generatie, cu continut probiotic, prebiotic (sustine probioticele in functiile lor intestinale) si simbiotic (impletirea sinergica a primelor doua caracteristici, pentru mentinerea unei stari bune de sanatate). Fiecare din aceste produse are in compozitia sa miliarde de de micro-organisme selectate atent din mai multe tulpini de bacterii acido-lactice.

Produsele gamei Lactacare beneficiaza de un invelis protector unic, patentat, produs prin crio-tehnologie, astfel incat 80-90% din bacteriile acido-lactice crio-protejate ingerate ajung vii in intestin, prastrandu-si capacitatea de colonizare si multiplicare. Ambalajul ActiveVial in care sunt comercializate aceste produse este, de asemenea patentat, avand rol de protectie fata de mediul exterior, avand capacitatea de a absorbi umezeala si de a prelungi durata de viabilitate a micro-organismelor din compozitia produsul.

Produsele din gama lactare adreseaza nevoi unice! Fiecare dintre produse contine combinatii unice de tulpini de bacterii vii de mai multe genuri diferite si sunt produse simbiotice: adica contin atat bacterii probiotice cat si fibre prebiotice cu lant scurt. Mai multe detalii: www.lactacare.ro sau pe pagina de Facebook Lactacare
 
Lactacare Kids (plicuri)
Combinatie unica de bacterii acido-lactice pentru inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale si Actilight® (fibre fructo-oligo-zaharidice cu lant scurt care sustin actiunea bacteriilor acido-lactice in intestin).

Beneficii:
Amelioreaza colicile, reactiile alergice (de tipul dermatitei atopice), reactiile intolerantei la lactoza.
Produsul nu contine lactoza si se poate administra impreuna cu tratamentul antibiotic pentru protectia florei intestinale saprofite.
Se poate amesteca in formula de lapte adusa la temperatura camerei, in lichide reci (apa, ceai, suc de fructe), in iaurt sau masa de cereale.
Are un gust placut de vanilie pe care bebelusul il va adora.
Fiecare doza (un plic pe zi) furnizeaza 5 miliarde de bacterii vii din 2 tulpini diferite.

Lactacare Kids 1000mg-pl x 30-Actavis - Pret: 37,50 RON
Comanda online pe Donaonline - Farmacia DONA

Lactacare Kids 1000mg-pl x 30-Actavis


Lactacare Kids (3 ani+)
Combinatie de 2 tulpini atent selectate de bacterii acido-lactice vii pentru inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale si vitamina C.

Beneficii:
Amelioreaza reactiile alergice (de tipul dermatitei atopice), durerile abdominale, balonarea, simptomatologia diareica.
Aduce o cantitate importanta de vitamina C in dieta copilului: 15% din doza zilnica recomandata per comprimat.
Produsul nu contine lactoza si se poate administra impreuna cu tratamentul  antibiotic pentru protectia florei intestinale
Are un gust placut de capsuni care va placea pana si celor mai mofturosi copii.

LACTACARE PLUS
Combinatie unica de microorganisme vii si bacterii inactivate termic, din 4 tulpini diferite, cu beneficii importante asupra florei intestinale si Actilight® (fibre fructo-oligo-zaharidice cu lant scurt), ce sustine rolul activ al bacteriilor acido-lactice.

Beneficii:
Protejeaza flora intestinala saprofita pentru evitarea dezechilibrelor intestinale in timpul tratamentului cu antibiotic.
Se poate administra si persoanelor cu intoleranta la gluten sau lactoza.
Prezinta o forma speciala de ambalare care ofera protectie suplimentara a bacteriilor, de pana la 3 ani.

Lactacare Plus Active 380mg-cps x 30-Actavis - Pret: 38,50 RON
Comanda online pe Donaonline - Farmacia DONA

Lactacare Plus Active 380mg-cps x 30-Actavis

LACTACARE STOP -  Combinatie 2 in 1 - microorganisme vii si bacterii inactivate termic
Beneficii:
Ofera eficacitate anti-diareica
Asigura rapid reactia imunitara intestinala in timpul diareilor acute pentru refacerea florei intestinale saprofite
Efect rapid dupa administrare
Se poate administra si persoanelor cu intolerantă la gluten sau lactoza

Lactacare Stop 1000mg-pl x 24-Actavis - Pret: 56,50 RON
Comanda online pe Donaonline - Farmacia DONA

 Lactacare Stop 1000mg-pl x 24-Actavis

LACTACARE TRAVEL
Beneficii:
Contribuie esential la formarea unei flore intestinale echilibrate pentru evitarea dezechilibrelor intestinale in timpul calatoriilor
Forma de ambalare practica in timpul calatoriilor

Lactacare Travel 530mg-tbl x 15-Actavis - Pret: 18 RON
Comanda online pe Donaonline - Farmacia DONA

Lactacare Travel 530mg-tbl x 15-Actavis

LACTACARE DAILY
Beneficii:
Contine zinc, cu rol in mentinerea metabolismului normal al carbohidratilor, macronutrientilor si acizilor grasi
Contribuie la inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale pentru reducerea:
meteorismului abdominal
simptomatologiei specifice colonului iritabil
continutului de gaze intestinale
crampelor abdominale
simptomatologiei intolerantei la lactoza

LACTACARE FIBER - Supliment zilnic de fibre FOS cu lant scurt
Beneficii:
Contribuie la inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale pentru reducerea simptomelor ce insotesc constipatia sau tranzitul intestinal incetinit si normalizarea acestuiaDespre Actavis
Actavis Romania este parte a grupului global Actavis, plc. (NYSE:ACT), lider mondial în rândul companiilor internaţionale de farmaceutice integrate, al treilea cel mai mare producător de medicamente generice din lume. Compania este axată pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice generice, biosimilarelor şi a produselor inovative.
În România, compania este reprezentată de Actavis Sales&Marketing (comercializarea şi promovarea produselor din portofoliul Actavis pe piaţa din România) şi Sindan Pharma/Actavis Operations (unitatea de producţie pentru medicamente oncologice şi exportul acestora spre peste 60 de pieţe externe). Pentru mai multe informaţii referitoare la activitatea Companiei vă rugăm să vizitaţi website-ul global la adresa www.actavis.com si pe cel local la adresa www.actavis.com.ro

 

 vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping