Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Oglinda cu raft Celine
Produsul are finisaj cu aspect antichizat.Este prevazuta cu 2 sertare si 3 agatatori.Dimensiuni suprafata de oglindire: 37.5xH52 cm.

Set 3 rafturi de perete Boha Acacia
Produsele sunt lucrate manual, culoarea si dimensiunile pot varia usor.Lemnul de salcam este certificat conform standardelor FSC (sistem global de certificare a managementului forestier).

Corp biblioteca Paxon
Produsul este lucrat manual, culoarea si dimensiunile pot varia usor.Lemnul de palisandru indian (sheesham) este certificat conform standardelor FSC (sistem global de certificare a managementului forestier).

Birou Hendrik
Este prevazut cu 4 sertare.Produsul are finisaj cu aspect antichizat.

Scaun de birou Thelma White
Inaltimea scaunului este ajustabila pana la 89 cm.Inaltimea sezutului este ajustabila intre: 42-52 cm. Greutate maxima suportata: 120 kg.Scaunul de birou este prevazut cu 5 roti si are sezut pivotant.

Birou Modern Age
Este prevazut cu spatiu pentru depozitarea calculatorului sau a obiectelor de birou.

Scaun de birou Monda White
Inaltimea scaunului este ajustabila de la 87 cm pana la 97 cm.Inaltimea sezutului este ajustabila de la 45 cm pana la 55 cm.Greutate maxima suportata: 120 kg.Scaunul de birou este prevazut cu 5 roti functionale.

Scaun de birou Clementine Cream
Inaltimea scaunului este ajustabila pana la 88 cm.Inaltime sezut: 42 cm.Inaltimea sezutului este ajustabila pana la 55 cm. Greutate maxima suportata: 120 kg.Scaunul de birou este prevazut cu 5 roti functionale.

Birou Sonoma Shelf
Este prevazut cu 2 sertare si 1 raft.Dimensiuni sertar: 25x14xH5.5 cm.Sertarele sunt prevazute cu fetru pe verso pentru a impiedica formarea zgarieturilor pe blat.

Scaun de birou Lynx Black
Inaltimea scaunului este ajustabila intre: 86-96 cm. Inaltimea sezutului este ajustabila intre: 45-57 cm.Dimensiuni sezut: 43x45 cm.Greutatea maxima suportata: 100 kg.Este prevazut cu 5 roti pivotante.

Lenjerie de pat King Ranforce Snow Red
Aceasta lenjerie de pat cu imprimeu modern si colorat este ideala pentru a inveseli orice dormitor.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic si au acelasi model precum cearsaful de pilota.Imaginea este cu titlu de prezentare, produsele vizate sunt cele mentionate in set.

Lenjerie de pat King Santa
Aceasta lenjerie de pat cu imprimeu modern este ideala pentru a conferi vitalitate oricarui dormitor.Cearsaful de pilota are sistem de inchidere tip plic.Fetele de perna au sistem de inchidere cu nasturi si acelasi model precum cearsaful de pilota.Imaginea este cu titlu de prezentare, produsele vizate sunt cele mentionate in set.