- Gama Philips MoistureProtect păstrează hidratarea naturală a părului chiar din timpul coafatului

- Senzorul inovator pentru reglarea automată a temperaturii îți asigură un păr sănătos și strălucitor

- Design unic și elegant al produselor (placa si uscator de par)

Vara aceasta, uită de părul ars sau deshidratat! Căldura excesivă, provocată de razele soarelui sau de produsele de styling și îngrijire a părului, are un impact puternic asupra firelor de păr, ce devin casante și lipsite de elasticitate. Rezultatul? Un aspect inestetic al podoabei tale capilare și fire de păr care se rup ușor la atingere.

Ferește-te de acțiunea directă a razelor soarelui și alege o pălărie cu boluri largi care iți protejează atat fața cat și părul. De altfel, pălăriile sunt preferatele designerilor în acest sezon.

Protejează-ti părul incă din timpul coafatului, fără a renunța la styling! Philips a creat senzorul MoistureProtect ce reglează temperatura in timpul coafatului, pentru a menține hidratarea și strălucirea naturală a firului de par.

 

Placa de par Philips MoistureProtect
Placa de par Philips MoistureProtect

 

 


Un păr drept și hidratat

Placa de îndreptat părul Philips MoistureProtect oferă rezultate de îndreptare excelente a firului de păr, păstrându-i hidratarea, datorită senzorului inovator care monitorizează temperatura la nivelul firului de par. Dacă este necesar, acesta determină reglarea automată a temperaturii cu până la 30°C în primele trei secunde pentru un aspect sănătos și stil strălucitor.
 
Uscătorul Philips MoistureProtect beneficiază de un senzor cu infraroșu al uscătorului, ce determină temperatura părului, astfel încât atunci când părul devine prea fierbinte, uscătorul reduce automat temperatura pentru a proteja părul și pentru a păstra nivelurile de hidratare, fără a compromite rezultatele de styling.

In plus, funcția Thermo Protect oferă posibilitatea reglării optime a temperaturii.

Pentru mai multe informații, accesați philips.ro

Philips MoistureProtect Hair Dryer
Philips MoistureProtect Hair Dryer

 

 

 


sportmaniac.ro

Recomandari din Ghid de Shopping