Începe numărătoarea inversă a noului an școlar! În acest sezon, Marks & Spencer își dorește să le asigure celor mici o uniformă cu tehnologii smart, de calitate, ușor de spălat și de călcat, începând cu prima zi de școală și terminând cu serbarea de sfârșit de an!


Marks & Spencer oferă o gamă de uniforme școlare confortabile și cool, ce includ ultimele inovații tehnologice. Acestea au țesături rezistente la pete și la intemperii, iar cu ajutorul tehnologiei inteligente Stay New™, uniformele celor mici vor arăta ca noi mult timp. De asemenea, anul acesta veți găsi mai multe croieli și dimensiuni ca niciodată la pantaloni, cămăși și bluze pentru școală. În plus, piesele din bumbac sunt realizate din material produs în condiții sustenabile pentru mediul înconjurător!

Non Iron și Crease Resistant sunt două tehnologii prin care uniforma nu se șifonează, nu are nevoie de călcare și prin care aceasta va arăta bine pe tot parcursul zilei. O altă inovație inteligentă permite ca uniformele să crească odată cu cei mici. Tivurile și manșetele se pot lungi până la 3 cm, pentru o purtare de lungă durată.
Stain resistant & Weatherproof sunt două inovații ce protejează împotriva petelor și a vremii nefavorabile și care se spală cu ușurință. Aceste tehnologii sunt disponibile pentru cămăși, tricouri, pantaloni, fuste, blazere și pentru paltoanele selectate. Tot din aceeași gamă este și tehnologia Thinsulate™, cu ajutorul căreia cei mici vor fi mereu protejați de ploaie cu ajutorul stratului izolator rezistent la umiditate.

Vino la Marks & Spencer și alege dintr-o gamă largă de culori, dimensiuni și stiluri, și din cele mai inteligente inovații, ce se vor adapta perfect la cerințele uniformei școlare!

Marks & Spencer BACK TO SCHOOL

 

Marks & Spencer BACK TO SCHOOL

 


Despre Marks & Spencer
Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pieței de retail din UK. Marks & Spencer se angajează să ofere momente speciale pentru clienții săi prin calitatea produselor oferite în peste 1400 de magazine din întreaga lume.
Marks & Spencer este prezent în 50 de tari, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online.

Despre Voici La Mode Group
Marks & Spencer a lucrat în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960.
In prezent, deține și conduce 35 magazine în Cipru și Romania, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman dar și lanțul de cafenele – restaurante Café la Mode.

 


 



edenboutique.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping