Rimmel London lansează noua Mascara Scandaleyes Reloaded

Volum extrem, efect wow, ușor de îndepărtat

TOP SECRET: Cea mai îndrăzneață mascara din Londra se întoarce! Rimmel London dezvăluie lansarea noii mascara Scandaleyes Reloaded pentru gene pline, îndrăznețe și…scandaloase. Fiecare geană este îmbrăcată rapid în volum extrem și negru intens, pentru un impact de până la 24 de ore…care poate fi înlăturat fără urme.

Genele tale pline de volum au acum puteri uimitoare! Mascara Scandaleyes Reloaded promite o formulă rezistentă la umiditate, transpirație sau transfer, care îți face genele să arate minunat până la 24 de ore, indiferent de activitățile tale – de la sala de fitness până la petrecerile din club. Totodată, este foarte ușor de îndepărtat chiar și cu apă caldă. Urmele negre din jurul ochilor pot fi date uitării!

O nouă formulă performantă pentru o doză scandaloasă de volum
Aspectul dramatic rezistent al genelor va fi și mai simplu de obținut datorită noii formule cu tehnologia patentată Extreme Wear. Formula inovatoare oferă genelor de până la 11 ori* mai mult volum, pentru un look perfect al genelor tale. Îmbinarea unică de ceruri și polimeri creează o peliculă de un negru intens care aderă perfect pe suprafața genelor, oferind un volum îndrăzneț în câteva momente, fără încărcare inestetică.

Mai mult, formula este perfectă pentru stilul tău de viață ocupat, oferind un finish ce rezistă până la 24 de ore. Datorită unui complex de polimeri din ceruri, genele pline de volum își păstrează look-ul întreaga zi, iar formula nu se întinde și este rezistentă la umiditate și transpirație. Pe lângă formula cu colagen și keratină, noua mascara conține și un polimer din ceară pentru un efect de negru intens pe gene. Totuși, formula specială este ușor de îndepărtat chiar și cu apă caldă, fără să lase urme negre în jurul ochilor.

* Comparativ cu genele fără mascara, pe baza unui studiu realizat împreună cu 30 de femei

O nouă perie conică
Peria Rimmel voluminoasă a fost reinventată cu un nou vârf conic, pentru a se adapta perfect formei ochilor tăi. Atingând întreaga suprafață a genelor, le îmbracă în volum intens din orice unghi, de la rădăcină până la vârf. Genele sunt mai pline, mai flexibile și mai dese, pentru un efect incredibil de deschidere a privirii.
Portocaliul e din nou în trend

Stilului gamei originale Scandaleyes, care a făcut deja un statement, i se oferă un twist contemporan. Flaconul atrăgător Reloaded este colorat într-un portocaliu vibrant, cu subtonuri fluorescente. Elementele grafice sunt într-un argintiu sleek și evidențiază culoarea puternică a ambalajului.

Cara într-o nouă misiune
Ambasadorul Rimmel, Cara Delevingne, se transformă în agent secret în campania de publicitate stylish, pe TV și în print, inspirată de thrillerele cu femei-spion fermecătoare. Cara este într-o misiune în Londra, cu gene mai pline de volum ca niciodată, în contextul unui scandal care însoțește prima pagină a ziarelor. Gara din Londra este sub supraveghere, iar forțele de ordine sunt în alertă permanentă pentru a captura acest agent secret periculos...înainte să dispară fără urmă!
 
Îți dorești gene cu volum fără limite? Este timpul să revii la impactul scandalos! Mascara Scandaleyes Reloaded este arma ta secretă. Get the London Look! 

FACT SHEET
MASCARA RIMMEL SCANDALEYES RELOADED

Fii gata pentru gene mai pline de volum ca niciodată, pentru un look scandalos! Rimmel London lansează mascara Scandaleyes Reloaded pentru gene pline și pentru un impact extrem! Fiecare geană este îmbrăcată în volum fără încărcare inestetică, ce rezistă până la 24 de ore…și apoi dispare fără nicio urmă!
- Formula cu tehnologia patentată Extreme Wear promite volum scandalos în câteva momente, pentru fiecare geană în parte, fără să le încarce
- Polimerii se îmbină cu pigmenții speciali pentru un efect de negru intens pe gene
- Noua perie cu vârf conic se adaptează formei ochiului, captând fiecare geană și oferind volum de la un colț la altul al ochiului
- Formulă rezistentă la umiditate și transfer, ce rămâne pe gene până la 24 de ore
- Ușor de înlăturat cu apă caldă

Nuanțe: Black
Preț de vânzare recomandat: 29,9 ron
În magazine: Septembrie 2016
                                     
„Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-şi stabili preţurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziţionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de preţul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoţii. De asemenea Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să îşi stabilească propria politică promoţională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienţilor săi, independent şi/sau suplimentar faţă de operaţiunile promoţionale iniţiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).”



indira.ro

Recomandari din Ghid de Shopping