Pentru cresterea si dezvoltarea optima a copilului, din alimentatia acestuia nu trebuie sa lipseasca acizii grasi Omega 3, cel mai important fiind DHA.

Acesta este unul dintre cei mai valorosi acizi grasi pentru organismul copilului deoarece contribuie la functionarea normala a creierului. Doza optima de acizi grasi OMEGA 3 si vitamina D3 pentru dezvoltarea armonioasa a copilului se regaseste in jeleurile delicioase cu gust de portocala JELLYVIT din gama Infant UNO.

In primii ani din viata, creierul unui copil isi tripleaza dimensiunea. Pentru ca acesta sa se dezvolte si sa functioneze corect, este necesar ca din alimentatia copilului sa nu lipseasca acidul gras DHA si vitamina D3. Conform studiilor, creierul unui copil este compus din 60% masa uscata (formata din grasimi) si 40% apa. In acest sens, acizii grasi sunt importanti pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului, deoarece ei sunt cei care asigura sanatatea mentala, formeaza si hranesc creierul.

JELLYVIT – necesarul de OMEGA 3 si vitamina D3 pentru dezvoltarea copilului tau
„Pe langa contributia la mentinerea functiei normale a creierului, acidul gras DHA ce se regaseste in acizii grasi OMEGA 3 are un rol esential si in mentinerea vederii normale. Vitamina D este necesara pentru cresterea si dezvoltarea sistemului osos la copii, contribuie la reglarea nivelului de calciu in sange si la stimularea absorbtiei de calciu si fosfor, dar are un rol fundamental si in procesul de diviziune celulara”, a declarat Alina Madalina Stoian, Medic Primar Medicina de Familie.

Jeleurile JELLYVIT sunt usor si placut de administrat
Spre deosebire de alte suplimente alimentare pe baza de Omega 3, JELLYVIT este usor si placut de administrat, deoarece are aroma de portocala si nu are deloc gust de peste. Mai mult decat atat, JELLYVIT nu contine zahar sau arome artificiale. Doza zilnica recomandata este de 1 jeleu si se recomanda copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Despre Infant Uno
Gama de produse Infant UNO face parte din portofoliul Solacium Pharma. Produsele se fabrica urmand cele mai riguroase cerinte actuale, in tari precum Austria, Norvegia, Croatia si Italia. Toate produsele Infant UNO sunt garantate si recomandate de catre Societatea Romana de Pediatrie.

Gama Infant UNO este construita din doua categorii distincte: cea de ingrijire delicata a bebelusilor si copiilor: Infant UNO Crema, Infant UNO Ser fiziologic, Infant UNO Gel gingival, Infant UNO Solutie pentru igiena auriculara, Infant UNO Colifant si gama de dezvoltare armonioasa copii: Infant UNO Propokid, Infant UNO Sfeclisor, Infant UNO Jellyvit, Infant UNO Prunisor Lax, Infant UNO Calcino Forte.



evendi.ro

Recomandari din Ghid de Shopping