În primii ani de viaţă, bebeluşii cresc şi se dezvoltă, iar acest lucru presupune ca, cei mai mulţi dintre aceştia, să întâmpine probleme în a adormi.

Nopţile lungi determinate de agitaţia celui mic pot fi date uitării printr-o bună rutină pre-somn, aşa cum este cea în 3 paşi pe care Johnson’s® o propune în campania La noapte dormim (Tonight We SleepTM). Gama Johnson’s® Bedtime devine partenerul tău de încredere care te va ajuta să adormi uşor bebeluşul.

Studiile dezvoltate de Johnson’s® au determinat că până la 25% dintre bebeluşi au probleme cu somnul . Cauzele tulburărilor de somn pot fi temperatura şi lumina din cameră ori suprafaţa de dormit – pe scurt, condiţiile din spaţiul de dormit – şi principala metodă de a le preveni este de a urma o bună rutină de noapte înainte de a-l întinde pe cel mic în pătuţ. De asemenea, prin utilizarea produselor potrivite, aşa cum este gama Bedtime, cel mic va fi ajutat să se liniştească şi să adoarmă uşor la finalul zilei.

Rutina de somn în 3 paşi de la Johnson’s® presupune o băiţă caldă, un masaj liniştitor şi câteva momente de linişte pentru ca bebeluşul să poată adormi. Iar Johnson’s® oferă produsele complementare potrivite fiecărui pas – Johnson’s® Bedtime Baby Loţiune de spălare, Johnson’s® Bedtime Baby Şampon, Johnson’s® Bedtime Baby Loţiune de corp şi Johnson’s® Bedtime Baby Ulei de corp.

Ce produs Johnson’s® Bedtime ar trebui să folosesc în fiecare pas?

Pasul 1: O băiţă caldă cu Johnson’s® Bedtime Baby Loţiune de spălare
Rutina de somn porneşte cu o băiţă. Este momentul în care bebeluşul începe să conştientizeze că urmează somnul. Prin folosirea produselor potrivite acestui pas, precum Loţiunea de spălare Johnson’s® Bedtime Baby, cel mic se va relaxa şi se va putea odihni în timpul somnului. Studiile efectuate de Johnson’s®  au determinat că bebeluşii care sunt îmbăiaţi cu produse parfumate înainte de a merge la culcare plâng cu 25% mai puţin decât cei care sunt îmbăiaţi cu produse fără miros.

Completează băiţa celui mic folosind Şamponul Johnson’s® Bedtime Baby cu aromă de lavandă, pentru un start perfect al unui somn de noapte odihnitor. Formula Fără Lacrimi® (No More Tears®) are grijă şi de părul şi pielea bebeluşului tău.

Johnson’s® Bedtime Baby Loţiune de spălare 300 ml – 12 lei
Johnson’s® Bedtime Baby Şampon 300 ml – 11 lei
Johnson’s® Bedtime Baby Şampon 500 ml – 14 lei

Pasul 2: Un masaj liniştitor cu Johnson’s® Bedtime Baby Loţiune de corp şi Johnson’s® Bedtime Baby Ulei de corp
Un masaj liniştitor imediat după băiţă va accentua sentimentul de relaxare şi bunăstare. Mai mult, este important să alegem produse ce conţin arome familiare şi plăcute. De aceea, Johnson’s® îţi oferă Loţiunea de corp Johnson’s® Bedtime Baby şi Uleiul de corp Johnson’s® Bedtime Baby cu un amestec patentat de arome cu efect de relaxare – formula Natural Calm™.

Acest pas este o bună ocazie de a petrece câteva momente de linişte alături de bebeluşul tău şi contribuie la îmbunătăţirea somnului, aducând bună dispoziţie şi liniştind bebeluşul, astfel încât să poată adormi. Alege Uleiul de corp Johnson’s® Bedtime Baby pentru a-l ajuta pe cel mic să adoarmă mai repede datorită aromelor sale relaxante.

Johnson’s® Bedtime Baby Loţiune de corp 300 ml – 13 lei
Johnson’s® Bedtime Baby Ulei de corp 200 ml – 11 lei

Pasul 3: Momente liniştite şi cântece de leagăn oferite de Johnson’s® Bedtime
Cititul, cântatul sau ascultatul muzicii înainte de a-l pune pe cel mic în pătuţ sunt activităţi cheie care îl vor ajuta să adoarmă. Atunci când îi cânţi încet copilului sau îi vorbeşti în şoaptă, acesta începe să îşi dezvolte abilităţi proprii de relaxare. Iar dacă se va trezi în timpul nopţii, va şti cum să se liniştească singur şi să adoarmă din nou.

Încă de la două luni, bebeluşii pot recunoaşte şi pot alege diferite cântece, transformând muzica într-un partener ideal pentru momentele de linişte. Cunoscând puterea pe care o au sunetele şi în urma cercetărilor şi colaborării cu mai multe mame din toate părţile lumii, Johnson’s® a lansat o serie de cântece de leagăn. Ele te pot ajuta în acest ultim pas din rutină pentru ca bebeluşul să doarmă liniştit noaptea, fiind şi foarte importante pentru dezvoltarea sa.



yves-rocher.ro

Recomandari din Ghid de Shopping