Odata cu inceperea lunii decembrie gandurile noastre se indreapta catre Sarbatorile de iarna pe care le asteptam an de an cu aceeasi nerabdare.

Bradul frumos impodobit, cadourile pentru cei dragi, masa incarcata de bunatati traditionale, toate sunt bucurii pe care ni le aduce aceasta perioada. De Craciun, ne adunam cu totii in jurul bradului si ne bucuram sufletele de colinde si liniste. Insa, prinsi in iuresul pregatirilor de Craciun, de cele mai multe ori lasam pe ultimul moment decizia in ceea ce priveste petrecerea de Revelion. Anul acesta orienteaza-te din timp catre petrecerea cea mai adecvata preferintelor tale. 

La Premier Palace SPA Hotel cea mai importanta noapte din an va fi celebrata printr-o petrecere fabuloasa in cadrul careia clasicul se va imbina perfect cu modernul, iar eleganta si bunul gust vor fi completate de serviciile de 5* puse la dispozitia ta.
 
Fie ca optezi pentru VIP Meniu (145 Eur/pers), fie ca alegerea ta se indreapta catre Classic Meniu (95 Eur/pers), vei fi in party mood intreaga noapte cu DJ Performance si  Show Flair.

Pregateste-ti tinuta black & white si pantofii de dans si alatura-te Monicai Anghel si Trupei Zero, pentru entertainment de 5 stele. Alexandru Anghel, Elena Niciu (Vocea Romaniei) si Popas Band vor inteti distractia toata noaptea!
 
Pentru mai multe detalii, vizitati: www.premierpalace.ro/ro/social-events/revelion.



sportmaniac.ro

Recomandari din Ghid de Shopping