Intampina 2017 intr-o atmosfera… Black & White


La Premier Palace SPA Hotel cea mai importanta noapte din an va fi celebrata printr-o petrecere fabuloasa in cadrul careia clasicul se va imbina perfect cu modernul, iar eleganta si bunul gust vor fi completate de serviciile de 5* puse la dispozitia ta.

O experienta integral noua pentru tine si prietenii tai, Black & White New Year’s Eve Ball 2017 va fi memorabila prin serviciile high class oferite de catre Premier Palace SPA Hotel. Lasa-te invaluit de aromele desavarsite ale delicioaselor preparate din bucataria internationala (Mousse de foie gras cu salsa de mango si menta, Terina de rata cu merisoare in crusta de fistic, File de Seabass cu piure de pastarnac aromatizat, Rulada de curcan cu sos de ghimbir si inegalabilul Tort Premier)!  Cu Premium Open Bar, aperitive gourmet, show de artificii  si atmosfera unica vei petrece noaptea dintre ani intr-unul dintre putinele hoteluri de 5 stele din Bucuresti, Premier Palace SPA Hotel.

Fie ca optezi pentru VIP Meniu (145 Eur/pers), fie ca alegerea ta se indreapta catre Classic Meniu (95 Eur/pers), vei fi in party mood intreaga noapte cu DJ Performance si  Show Flair.

Pregateste-ti tinuta black & white si pantofii de dans si alatura-te Monicai Anghel si Trupei Zero, pentru entertainment de 5 stele. Alexandru Anghel, Elena Niciu (Vocea Romaniei) si Popas Band vor inteti distractia toata noaptea!

Black & White New Year’s Eve Ball 2017! Premier Palace SPA Hotel este singurul loc unde vrei sa fii de Revelion.



watchshop.ro

Recomandari din Ghid de Shopping